Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletαγορα Laptop και σταθερου υπολογιστη.
Georgia G ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας,
Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα καινουργιο υπολογιστη αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα κινηθω για Laptop ή για σταθερό. Θα ηθελα να μου προτεινετε:
εναν σταθερο υπολογιστη (κομματι κομματι) περιπου στα 1000 ευρω δλδ πολυ καλος για Internet και office κατα κυριο λογο αλλα να μπορει να ανταποκριθει στα βασικα και σε gaming, να εχει προοπτικη αναβαθμισης γιατι θελω να τον κρατησω και με επεξεργαστη Ιntel.
Στην ιδια τιμη θελω να μου προτεινετε laptop και αυτο στα 1000 ευρω πανω κατω, με επεξεργαστη Intel, και αυτον για τις παραπανω χρησεις, με φωτισμο στο πληκτρολογιο ειτε στα γραμματα ειτε στα κουμπια περιμετρικα ειτε στην βαση της οθονης για να ειναι λειτουργικο στο σκοταδι και με καλη αυτονομια. Ενα παλιο Laptop που εχω της hp εχει αυτονομια σχεδον 2 ωρες με μπαταρια 4400mAh και για να την αυξησω εβαλα μπαταρια 12cells 8800mAh που προεξεχει και διαρκει 4 ωρες οποτε αναζητω διαρκεια απο 4 ωρες και πανω αν αυτο ειναι εφικτο.
Ευχαριστω πολυ.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Γεωργία, εάν σε ενδιαφέρει η αγορά σταθερού υπολογιστή μπορείς να δεις αυτή τη σύνθεση. Εάν από την άλλη σε ενδιαφέρει η φορητότητα μπορείς να δεις αυτό το laptop.