Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορα Laptop με μεγαλη αυτονομια .
Zero g ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα! Ψαχνω για laptop 13αρι+ για χρηση office ,internet και coding (html και web development κυρίως) .Πρωτίστως με νοιάζει η διαρκια  ζωης της μπαταριας  γιατι ειμαι μονιμος εξω και δεν θελω να ψαχνω καθε φορα για μπριζα.Κατα δεύτερων (αν και δεν ξερω αν πραγματικα το χρειαζομαι οποτε το συζητάω ) θα ηθελα να ειναι full hd. Ψαχνωντας ειδα το οτι το Xps 13 της Dell με καλυπτει και με το παραπανω αλλα ειναι αρκετα ακριβο. Εχετε καποια value for money προταση?Να σται καλα!

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Δυστυχώς σε αυτή τη διάσταση δεν υπάρχουν Value for money προτάσεις. Λόγω του κόστους για τη συρρίκνωση των ηλεκτρονικών σε σχέση με 15άρια laptop, θα βρεις είτε φτηνιάρικα μοντέλα μέχρι 450 ευρώ με επεξεργαστές της πλάκας, είτε μοντέλα των 1000+ ευρώ, που και πάλι είναι σημαντικά ακριβότερα σε σχέση με αντίστοιχα 15άρια.
Δεν υπάρχει μεσαία κατηγορία τιμής σε 13άρια ή ακόμα και 14άρια laptop.

Zero g απάντησε πριν 7 έτη

Δεν έχω θέμα ας είναι 15αρι οτιδήποτε από 13 και πάνω μου κάνει. Αν έχεις κάποιες προτάσεις για 15αρι πες μου. Και πάλι ευχαριστώ. 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις? Πάντως, μεγαλύτερη αυτονομία θα έχεις μόνο με laptop με μικρότερη οθόνη, ανάμεσα στα laptop των 15 ιντσών δεν θα δεις καμία σπουδαία διαφορά στην αυτονομία.