Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑγορα laptop μονο για ταινιες στην tv
dimitx ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα. Θελω να αγορασω 1 laptop (μικρο σε ιντσες ει δυνατον) αποκλειστικα και μονο για να βλεπω ταινιες στη τηλεοραση (εχει hdmi), κατεβασμενες απο torrent. Τωρα αυτο (laptop με hdmi) που εχω δεν τις δειχνει καλα (κολλανε, δειχνουν χρωματισμους διαφορους, δεν παιζουν καθολου κλπ) ενω οταν τις κατεβαζω απο το desk μου και τις παιζω για να βρω υποτιτλους δειχνουν τελεια. Γενικα το laptopaki ειναι πολυ αργο σε ολα του. Eκτος κι αν κανει τη δουλεια μου 1 media player (με hdmi) που να παιζει καλα ταινιες & υποτιτλους στην τηλεοραση. Αν εχετε κατι να μου προτεινετε (ως 60 € max). Ευχαριστω!

ΥΓ. Εχω εξ. σκληρο, εκει αποθηκευω τις ταινιες και μετα τις περναω στο laptop και τις βλεπω στην τηλεοραση (η μπορω να συνδεω τον εξ. σκληρο κατ'ευθειαν στον media player?)

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,

εφόσον σε ενδιαφέρουν μόνο οι ταινίες, ένα TV Box θα σε καλύψει από αυτή την άποψη, και μπορείς να συνδέσεις πάνω του εξωτερικό δίσκο.

Αυτό που έχουμε παρουσιάσει είναι πολύ καλό για την τιμή του, και ο συντάκτης έχει μείνει εξαιρετικά ικανοποιημένος από τη χρήση του.

dimitx απάντησε πριν 7 έτη

Αγγελε σε ευχαριστω παρα πολυ. Εκανα την αγορα μεσω του site.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλορίζικο, φίλε μου.