μιχαλης βολικας ρώτησε πριν 3 έτη

Χαίρεται, είμαι μαθητής της β λυκείου. Με δεδομένο της εξ αποστάσεως εκπαιδεύσεις και με αφορμή το voucher τον 200€, έψαξα και βρήκα μερικά laptop τα οποία μου τραβηξαν το ενδιαφέρον. Ωστόσο δεν γνωρίζω πολλά για τα laptops και θα ήθελα να ακούσω και την δικιά σας γνώμη. Εδώ να σημειώσω ότι το χρηματικό ποσο για το οποίο μπορώ να διαθέσω είναι 600€ με το voucher, επίσης το laptop θα ήθελα να μπορεσει να με καλυψει και σαν φοιτητής οχι για βαριά χρήση αλλα να μπορεί να με καλύψει.Τελος το κομμάτι το gaming  με αφορά και αλλα δεν θα ήθελα να παίζω και μεγάλους τίτλους,  θα ήθελα να μπορεί να σηκώνει και λίγο gaming τύπου League of legends. Τα  laptops που βρήκα είναι αυτά:
-Lenovo Flex 5 14ITL05 i3-1115G4/8GB/256GB & Bitdefender Total Security (1 Device, 2 Years) Card Software 
-Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 14'' (i5-1135G7/8GB/256SSD/Windows 10)
-LENOVO IdeaPad Flex 5 14'' Touch FHD/ AMD Ryzen 5 5500U/ 8GB/ 256GB SSD/ Windows 10 S Laptop
Σας ευχαριστώ πολύ αμα έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο με τα χαράς. Ελπίζω να μου απαντήσετε γρήγορα. Καλό Πάσχα, συνεχίστε έτσι την καλη δουλειά.

4 Απαντήσεις

μιχαλης βολικας απάντησε πριν 3 έτη

Κατι τελευταίο τα laptops αυτα τα βρήκα εκεί γυρο στα 580-600

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Μιχάλη

Αφού σε ενδιαφέρει να μπορείς να παίξεις και κάποιο ελαφρύ παιχνίδι, πήγαινε στο μοντέλο με το Ryzen, καθώς διαθέτει τα πιο ισχυρά ενσωματωμένα γραφικά.

Βέβαια, δεν πρόκειται για μοντέλο με σκοπό το gaming, οπότε ίσως οι θερμοκρασίες δεν είναι οι καλύτερες όταν παίζεις.

George Pap απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν αυτή την στιγμή διαθέσιμα gaming laptops που να υποστηρίζουν ψηφιακή μέριμνα και να διαθέτουν την 1660 ti. Διαφορετικά ποιο μου προτείνετε σε αρχική τιμή μέχρι 1200€ που υποστηρίζει και ψηφιακή μέριμνα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Γιώργο

Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, πρέπει να ανοίξεις δική σου ερώτηση. Δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουν ειδοποιήσεις σε άλλους χρήστες.