giannhs7 ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια χαρα, πρωτη φορα γραφω εδω, εχω δει στο παρελθον το site και με εχει βοηθησει σε καποια προβληματα, θα ηθελα να αγορασω ενα pc για να παιζω καποια games οπως lol,l2,wow,cs,pro,και να κανω κ κανενα stream, εχω βρει ενα ετοιμο  εδω kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/155647-quest-x-i5-4460-windows-10 συγνωμη για το link αλλα με insert δεν επιανε, και θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτο γιατι δεν γνωριζω και παρα πολλα απο pc να διευκρινησω οτι θελω να το παρω απο το συγκεκριμενο καταστημα γιατι με βολευει ο τροπος πληρωμης που εχει ειναι με δοσεις χωρις πιστωτικη. αξιζει??

2 Απαντήσεις

Nikos Moumtzidis απάντησε πριν 9 έτη

https://www.pcsteps.gr/24194-έτοιμος-υπολογιστής-κομμάτια/
Οσο για τον υπολογιστη δεν θα πω τιποτα διαβασε το αρθρο και θα καταλαβεις.Αν θελεις πραγματικα εναν καλο υπολογιστη πες ακριβως ποσα χρηματα θελεις να δωσεις και οι συντελεστες του PCsteps θα σου προτεινουν τον καλυτερο δυνατο.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Όπως ανέφερε και ο Νίκος, Γιάννη, οι έτοιμοι υπολογιστές είναι ό,τι χειρότερο, όμως δυστυχώς ο Κωτσόβολος έχει ελάχιστη ποικιλία για να φτιάξεις μια σύνθεση.

Εφόσον είναι σημαντικές για εσένα οι δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις ένα laptop από το συγκεκριμένο κατάστημα.