Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορα tablet εως 120-150 ευρω
Leonlots ρώτησε πριν 9 έτη

Θα μπορουσατε να μου προτεινετε ενα ταμπλετ μεχρι 150 ευρω το πολυ. Εχω διαβασει την αποψη σας για τα win8.1 bt αλλα ομως εχω δει για τα 8.1 se 10 απο δικο σας αρθρο, οποτε δεν εχω κατευθυνθει καπου συγκεκριμενα. Να σημειωθει (πως αν αγορασω) θα ειναι το 1 ταμπλετ. Ευχαριστω εκ των προτερων.

14 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Θα χρειαστώ περισσότερες πληροφορίες, φίλε μου. Θέλεις σχετικά μαζεμένη οθόνη, 7-8 ιντσών, ή μεγάλη 10+? Θέλεις 3G ή όχι?

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Βασικά το θέλω για απλή χρήση : youtube, skype, κανά παιχνιδάκι κ.α Εε, δεν νομίζω να με ενδιαφέρει το 3G γιατί έχω wifi και δεν θα χρησιμοποιείται έξω από το σπίτι. Λοιπόν όσο αναφορά την οθόνη δεν με ενοχλεί τόσο το μέγεθος αλλά απλώς θέλω να έχει καλή ποιότητα, δηλαδή το λιγότερο 1024x600.
Υ.Γ 1 Εάν γίνεται, θα προτιμούσα με 2 κάμερες.
Υ.Γ. 2 Όχι ram λιγότερη από 1gb.
Ευχαριστώ.

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Α κοίταξα λίγο και βρήκα αυτά :

1) http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/toshiba-encore-mini-wt7-c-100-tablet-7-16gb-leyko-plus-microsoft-office-365/prod6890180pp/
2) http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/mls-iqtab-atlas-tablet-7-8gb-leyko/prod6950467pp/
3) http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-memo-pad-7-me70c-tablet-7-8gb-mayro/prod6440059pp/|
4) http://www.e-shop.gr/tablet-asus-memo-pad-7-me70c-gps-black-p-PER.909698

Ο λόγος που έβαλα το toshiba με τα win 8.1 bt ήταν ο επεξεργαστής του.
Ευχαριστώ. Εάν θέλετε ρίξτε μια ματιά.

Θέλω τη γνώμη σας για το αν αξίζουν.

Καλη Ανασταση

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Με δεδομένο πως θα μπορείς να αναβαθμίσεις το Toshiba με τα Windows 10, δεν φαίνεται άσχημη επιλογή, και όντως έχει καλό επεξεργαστή.

To MLS, επειδή λογικά κάποιοι κινέζοι θα τα φτιάχνουν όπως κάνουν τα Turbo-X του Πλαισίου, δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητά του. Συν ότι δεν αναφέρει τι επεξεργαστή έχει, το Quad Core δεν σημαίνει τίποτα.

Το Asus είναι το ίδιο ακριβώς tablet, απ' όσο βλέπω, και στο Public και στο e-shop.

Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να βγουν επίσημα τα Windows 10, για να δω αν θα είναι καλά σε tablet ή όχι. Αν δεν θέλεις να περιμένεις, πάρε το Asus.

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ. Τελικά αγόρασα αυτό : http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-memo-pad-7-me176cx-tablet-7-16gb-mayro/prod6440061pp/

Πιστεύω πως ήταν καλή επιλογή γιατί έχει τον επεξεργαστή του Toshiba, δοκιμασμένο λειτουργικό (προσωπικά μου αρέσει) και ελαφρώς καλύτερη οθόνη (Η τιμή ξέφυγε λίγο, αλλά με τη προϋπόθεση να το κρατήσω καμια 2ετια τουλαχιστον.) Αν δεν σας είναι κόπος ρίξτε μια ματιά.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ωραία, φίλε μου, καλορίζικο.

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ !

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα,
Στο καταστημα που αγορασα το ταμπλετ ρωτησα τη πωλητρια ποσες ωρες θελει φορτιση στην αρχη. Αυτη μου απαντησε πως στην αρχη μπορω να παιξω μεχρι να σβησει,ειχε ηδη μεσα 40 τοις εκατο. Επειτα θα πρεπει να το φορτισω τερμα , κανα 3ωρο μου ειπε να το χρησιμοποιησω κανονικα μεχρι να σβησει και να επαναλαβω αυτή τη διαδικασια αλλες 2 φορες. Ομως τωρα που ανοιξα το φυλλάδιο χρήσης είδα που έλεγε στην αρχη να το φορτισω 8 ωρες πριν το χρησιμοποιησω για πρωτη φορα. Τι να κανω να συνεχισω οπως μου ειπε η πωλήτρια, μενει αλλη 1 φορα, η να αγνοησω τις 2 φορες που το εχω φιρτισει και να το βαλω 8 ωρες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Έρχονται κανονικά οι απαντήσεις, μετά τις 5 ξεκινάει αυτόματα δεύτερη σελίδα.

Η πωλήτρια είναι άσχετη, και αυτό που σου είπε δεν ωφελεί τη μπαταρία.

Γέμισέ τη ως το τέρμα και μην την αφήνεις να ξεφορτίσει πολύ, μόλις πέσει κάτω από το 70-60% ξαναφόρτιζέ τη ως το 100%.

Οι μικρές επαναφορτίσεις είναι πιο ωφέλιμες για τις μπαταρίες Ιόντων Λιθίου.

Μια φορά το δίμηνο μπορείς να την αφήνεις να αδειάζει ως το τέρμα και μετά να ξαναγεμίζει. Αλλά όχι συχνότερα.

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Δηλαδή να τη φορτίζω κανονικά. Ούτε όπως λέει το φυλλάδιο ούτε όπως η πωλήτρια. Δηλαδή κάθε φορά που πέφτει κάτω από 60-50 % θα πρέπει να τη φορτίζω? Εγώ ήξερα ότι δεν πρέπει να την αφήνουμε κάτω από 20 %.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, απ' ότι διαβάζω οι συχνές επαναφορτίσεις είναι πιο ωφέλιμες για τη μπαταρία παρά να αδειάζει πολύ.

Έτσι πάντως κάνω στο δικό μου κινητό και laptop.

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ.

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Παλι εγω. Επειτα απο 5 μερες ευχαριστης λειτουργίας το ταμπλετ δεν δειχνει βιντεο. Εννοω πως αν πας να δεις π.χ καποια διαφημιση-βιντεο μεσα σ ενα παιχνιδι, βγαζει μια πρασινη, λαχανι καλυτερα, οθονη. Το ιδιο κανει και στο ? Skype , οπου δενμπορω να δω το συνομιλητη μου εξαιτιας της πρασινης οθονης. Ακομα και στο twitch, το ιδιο. Εξαίρεση αποτελει ομως το youtube app οπου ολα δουλευουν ρολοι! Μπορεις να με διαφωτισεις περι τίνος πρόκειται? Μηπως φταιει καμια φλας προσθηκη? Εγω δεν εχω πειραξει τιποτα, μονο εφαρμογες κατεβασα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Leonlots απάντησε πριν 9 έτη

Συγγνωμη. Μπορει να ηταν καποιου ειδους προβλημα δεν ξερω.... τωρα δουλει οκ. Συγγνωμη και παλι αν σας εχω κουρασει με αυτη την ερωτηση.