Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑΓΟΡΑ UNLOCKED ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ EBAY/ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
psi chros ρώτησε πριν 4 έτη

Kαλημέρα.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω android κινητό από ebay, σε unlocked έκδοση.
Θυμάμαι όμως ότι είχα διαβάσει παλιότερα που το είχα ψάξει, αποτρεπτικά κείμενα για αυτά τα κινητά. Ξέρει κανείς αν ενδείκνυται μία τέτοια αγορά ; Υπάρχει περίπτωση να μην είναι πλήρως λειτουργικό το κινητό στην Ελλάδα ; Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξω να υπάρχει ή να μην υπάρχει στην περιγραφή του ; Φαντάζομαι βέβαια ότι δεν θα καλύπτεται από την επίσημη ευρωπαϊκή εγγύηση, εκτός αν δίνει δική του εγγύηση ο seller...Από ebay, αν η χώρα προέλευσης δεν είναι ευρωπαϊκή, υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο ; Γενικότερα οποιαδήποτε πληροφορία θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Όλες οι αγορές από το eBay είναι ριψοκίνδυνες, καθώς δεν πρόκειται για κάποιο κατάστημα με συγκεκριμένη πολιτική, αλλά για ανεξάρτητους πωλητές.

Όσο αφορά τα unlocked κινητά, γνωρίζω ότι είναι εφικτό να γίνει. Το κατά πόσο αυτά που πουλάει ο κάθε πωλητής είναι unlocked, δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζουμε.

Όποιο δέμα έρχεται από χώρες εκτός Ευρωπαικής Ένωσης κινδυνεύει να περάσει τελωνείο.

Όσο αφορά την εγγύηση, οι περισσότερες εταιρείες δεν αναγνωρίζουν εγγύηση σε συσκευές που δεν αγοράστηκαν εντός Ευρωπαικής Ένωσης.

psi chros απάντησε πριν 4 έτη

Προς διαχειριστή : Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την απάντησή σας