Anti- Illuminati ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας και πάλι,
ενδιαφέρομαι για ένα προϊόν αξεσουάρ λάπτοπ, το οποίο είναι για να μην φαίνεται από δεξιά και αριστερά τι βλέπεις στην οθόνη όταν το χρησιμοποιείς και είσαι με πολύ κόσμο, κάτι σαν προστασία δεδομένων δηλαδή.

Αυτό το προϊόν, για λάπτοπ ( και όχι macbook που πουλάνε 9 στις 10 εταιρείες τέτοια αξεσουάρ πλέον), η τιμή λιανικής πώλησης στην Ελλάδα είναι 75 με 80 ευρώ πράγμα που όπως καταλαβαίνετε μου είναι ασύμφορο.

Αντιθέτως, στο διαδικτυακό κινεζικό κατάστημα Banggood, εντόπισα το συγκεκριμένο αξεσουάρ με μόλις 14,24 ευρώ.

Θα ήθελα λοιπόν, με βάση τα σημερινά ισχύοντα δεδομένα αν γνωρίζετε, ποιες μέθοδοι αποστολής έχουν 100% αποφυγή τελωνείου και ποιες όχι ώστε να μπορέσω να συγκρίνω αν με εξυπηρετεί η αγορά του. Επίσης, αν εν όψει της πανδημίας συνεχίζονται γενικότερα οι μεταφορές εμπορευμάτων από Κίνα προς χώρες Ε.Ε.

Σας ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων.

ε

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, από τη στιγμή που βρίσκεται κάτω από τα 21€ δεν τίθεται θέμα για τελωνείο, συνεπώς θεωρητικά με οποιαδήποτε μέθοδο και εάν το πάρεις δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα...σε κάθε περίπτωση μία αποστολή Priority line θα σου εξασφαλίσει πιο γρήγορη και αναίμακτη παραλαβή..

Anti- Illuminati απάντησε πριν 3 έτη

Αν παραγγείλω το προϊόν από direct priority mail θα έχω τελωνείο; Γιατί priority line πάει + 10 με 12 ευρώ και δε συμφέρει.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ούτως ή άλλος είναι χαμηλή η τιμή για να έχεις τελωνείο..μπορείς να τα πάρεις και με το direct priority mail.

Anti- Illuminati απάντησε πριν 3 έτη

Τέλεια ευχαριστώ πάρα πολύ. Κάτι ακόμα για να ξέρω. Από τι τιμή και μετά καλύτερα είναι priority line για σίγουρη αποφυγή τελωνείου.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Από 22€ και πάνω..