Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑδυναμία εγκατάστασης addon schism στο kodi 17
δημητρης μικελοπουλο ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημερα βρε παιδια προσπαθω να εγκαταστησω στο kodi 17 krypton που ειναι αδειο καθαρο το schism tv dimitrology κλπ...μολις ξεκινω την διαδικασια. Συμφωνα με τον οδηγο τον δικο σας στο σημειο που παταμε ενταξει για να γυρισουμε στην αρχικη για να συνεχισω στο εγκατασταση απο αρχειο zip μου Βγαζει ενα αναθεματισμενο παραθυρο που λεει..η συνδεση. Σας δεν ειναι εφικτη στον δυκτιακο τοπο..!?!!!! Αφου εγω εχω κανονικα. Συνδεση indernet?!?!!!!...Αυτο...σας παρακαλω μια βοηθεια εαν καταλαβατε και γνωριζετε κατι..Ευχαριστω.Δημητρης

5 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 έτη

Δημήτρη πρέπει να πας στην εξής διαδρομή μέσα στο περιβάλλον του Kodi Krypton:
Εικονίδιο ρυθμίσεων (το γρανάζι) πάνω αριστερά ➜Διαχείριση αρχείων και με δεξί κλικ στο Dimitrology ➜ Επεξεργασία πηγής και προσπάθησε να κάνεις επεξεργασία το url που βάζεις ,
http://dimitrology.com/repo
Ο πιο πιθανός λόγος που έχεις αυτό το σφάλμα είναι ότι μάλλον υπάρχουν κάποια κενά σε αυτό το url την ώρα που του έκανες επικόλληση. Πληκτρολόγησε το δηλαδή χειροκίνητα χωρίς κανένα κενό στην αρχή πριν το http:// και ιδίως στο τέλος μετά το /repo. Και βέβαια να μην τρέχει κάποιο δικό σου VPN εκείνη την στιγμή.

δημητρης μικελοπουλο απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστω Άκη επειδή ομως δεν είμαι καλός γνώστης .Τι εννοείς όταν λες να μην έχω δικό μου VPN? Στα windows 10 που έχω Όταν πάω στις ρυθμίσεις έχει 2 πεδία που ειναι ενεργοποιημένα δηλαδή μου λες να τα απενεργοποιησω; και όταν εγκαταστησω το schism στο kodi να τα ξανά ενεργοποιησω; Αυτό καταλαβα; Ευχαριστώ.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 έτη

Δημήτρη όχι, εννοούσα αν έχεις κατεβάσει κάποιο VPN για περαιτέρω ανωνυμία, ή έχεις κάνει κάποια προσθήκη σύνδεσης VPN στα Windows, Εφόσον τίποτα από αυτά δεν έχεις κάνει, το πιο πιθανό είναι ότι φταίνε τα κενά στο url.

δημητρης μικελοπουλο απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστω Ακη .Επι της ευκαιριας ασχετο μετα προηγουμενα Τωρα. τελευταια κανα δυο τρεις φορες το λαπτοπ μου με windows 10 αναβαθμισμενα απο. Τα 7 μολις κανω επανεκκίνηση. και περιμενω να ξαναανοιξει στα winbows βλεπω την ροδα που γυρναει αλλα δεν ανοιγουν και ειναι. Σκουρα γκρι η οθωνη περιμενω αρκετα μεχρι που αναγκαζομαι να τον κλεισω ανορθοδωξα βεβιασμενα απο το κουμπι του μετα ανοιγουν κανονικα ολα. Γνωριζεις να δωσεις καπποια συμβουλη οταν μου ξανασυμβει το θεμα τι να παταω για να μην το κλκεινω ανορθοδωξα Ευχαριστω Μεγαλε.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 7 έτη

Δημήτρη, από την περιγραφή σου αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει πρόβλημα, είτε στην εκκαθάριση στο pagefile, είτε στις υπηρεσίες των Windows. Για αυτά ακριβώς τα δύο θέματα σχετικά με την καθυστέρηση και την αστοχία στο κλείσιμο του υπολογιστή, υπάρχει συγκεκριμένος οδηγός. Αν θέλεις ρίξε μία ματιά εδώ:
www.pcsteps.gr/140137-γρήγορο-τερματισμό-λειτουργίας-windows/#i-2