Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΑδυναμία σύνδεσης στην ειδοποίηση συμβάντος συστήματος
Je Sus ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημέρα σας.Έχω ένα Toshiba Satellite i3  με Windows 7 Home Premium χωρίς ποτέ να του έχω κάνει κάποια αναβάθμιση.Αρκετό καιρό μου βγάζει ένα μήνυμα ,ότι τα windows δεν μπορούν να συνδεθούν στην υπηρεσία ειδοποίησης συμβάντος συστήματος και ότι αυτό εμποδίζει τη σύνδεση τυπικών χρηστών στο σύστημα.Σήμερα όταν άνοιξε ήταν σαν να άνοιξα υπολογιστή πριν δεκαπέντε χρόνια,χωρίς τίποτα να θυμίζει το pc μου και μου εμφάνισε μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η λήψη πληροφοριών δίσκου και η χρήση λειτουργίας προειδοποίησης.Γνωρίζετε τι είναι αυτό και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;Μπορώ να κάνω κάποια αναβάθμιση στον επεξεργαστή ή στη RAM; Επίσης με αυτόν τον επεξεργαστή που έχω στα 2.10GHz και μνήμη RAM στα 4,00 GB αν εγκαταστήσω τα windows 10 θα τρέχουν καλά ή θα σέρνονται.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Παρότι προτείνονται διάφορες λύσεις με αλλαγές στη registry, η ιδανική λύση είναι το format. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις να λύσεις τέτοια σφάλματα.

Οι επεξεργαστές στα laptop γενικά δεν γίνεται να αντικατασταθούν, εκτός αν μιλάμε για κάποιο πολύ παλιό μοντέλο. Η μνήμη μπορεί να αναβαθμιστεί.

Για να δούμε τι επιλογές αναβάθμισης είναι διαθέσιμες, πρέπει να μας πεις ποιο είναι το μοντέλο του laptop.

Το ίδιο ισχύει και για να μπορέσουμε να πούμε αν σηκώνει τα Windows 10. Η συχνότητα του επεξεργαστή δεν δείχνει άμεσα και τις επιδόσεις του.