Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑδυναμία Σύνδεσης PayPal λόγω 2fa
Your Author ρώτησε πριν 4 έτη

Γειά δυστυχώς είχα ένα ατύχημα με το κινητό και έπρεπε να γίνει factory reset για πολλές υπηρεσίες όμως είχα 2fa που δυστυχώς δεν είχα κάνει back up. Οπότε πλέον δεν γίνεται να συνδεθώ ούτε στο Facebook Instagram PayPal και αν και θα ήθελα την γνώμη σας και για τα 3, θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε με το PayPal που είναι και το πιο σημαντικό.
Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή από ότι βλέπω να επικοινωνήσω μαζί τους χωρίς να έχω συνδεθεί 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Ο μόνος τρόπος να συνδεθείς είναι αν είχες ορίσει και κάποια εναλλακτική 2FA μέθοδο, όπως μέσω SMS. Την έχω πατήσει κι εγώ με τον ίδιο τρόπο και από τότε βάζω πάντα όλες τις διαθέσιμες μεθόδους.

Your Author απάντησε πριν 4 έτη

Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος, να σου πω την αλήθεια για fasebok και ινστα δεν με νοιάζει αλλά το PayPal είναι σημαντικό και το χειρότερο από ότι φαίνεται, δυστυχώς δεν είχα ορίσει δεύτερη μέθοδο, εσύ τι έκανες όταν την πάτησες; αναγκαστικά καινούργιο λογαριασμό; Υπάρχει περίπτωση να σώσω δεδομένα από το κινητό μήπως ; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Σε πολλές υπηρεσίες (πχ Facebook) είχα δώσει παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας, οπότε έκανα ανάκτηση μέσω δεύτερου email ή κινητού. Σε κάποιες άλλες απλά έστειλα στην υποστήριξη.

Στο Paypal, αν δεν έχεις ορίσει κάποια δεύτερη επιλογή 2FA, δυστυχώς την έχεις πατήσει. Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να φτιάξεις ένα νέο account με άλλο email και να μιλήσεις μέσω αυτού με την υποστήριξη.

Μια καλή πρακτική είναι να χρησιμοποιείς τον Authenticator της Google. Νομίζω δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφεις τις υπηρεσίες σε άλλη συσκευή.