Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑδυναμία σύνδεσης router cisco linksys (WAG120N)
nickgr ρώτησε πριν 7 έτη

Προσπαθώ να συνδέσω ένα Linksys router της CISCO, το WAG120N αλλά δεν έχει είσοδο για τηλεφωνική γραμμή όπως άλλα αλλά μόνο για dsl βύσμα. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα splitter που από την μια βγάζει έξοδο για το τηλέφωνο και από την άλλη για το modem/router και το βύσμα που παίρνει στην έξοδό για το Modem είναι τηλεφωνικό. Πως μπορώ αυτή την έξοδο να την κάνω είσοδο στο router με βύσμα για δίκτυο; Υπάρχουν τέτοια καλώδια που στην μία άκρη να έχουν τηλεφωνικό βύσμα και από την άλλη δικτύου; Προσπάθησα να βάλω τηλεφωνικό βύσμα αλλά δεν αναβοσβήνει το dsl λαμπάκι ούτε το Online ότι συγχρoνίζει (link για το router: http://www.linksys.com/us/support-product?pid=01t80000003prsQAAQ)

Ευχαριστώ πολύ,

Νίκος

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μήπως το μοντέλο που έχεις είναι Annex B για χρήση με ISDN γραμμή? Γιατί το Annex A για απλή PSTΝ γραμμή λέει πως έχει βύσμα RJ-11 όπως του απλού τηλεφώνου, ενώ το ISDN έχει RJ-45 όπως του δικτύου.

nickgr απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, έτσι είναι, ANNEX B λέει, άρα να υποθέσω ότι δεν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθεί σε PSTN γραμμή;

Ευχαριστώ πολύ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Όχι, δεν υπάρχει κανένας τρόπος. Υπάρχουν router που μπορείς να αλλάξεις από Annex A σε Annex B με μια ειδική διαδικασία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι δύο ξεχωριστά μοντέλα.