Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑδυναμία Login σε ιστοσελίδα
Look Up ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του pcsteps
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, αδυνατώ να συνδεθώ σε ιστοσελίδα από το pc μου ενώ μπορώ να συνδεθώ κανονικά μέσω του κινητού μου για παράδειγμα ή από άλλο υπολογιστή...Τόσο το username όσο και το password εισάγονται απολύτως σωστά. Προσπάθησα να συνδεθώ μέσω άλλου browser χωρίς αποτέλεσμα. Έχω διαγράψει την cache, πάλι χωρίς αποτέλεσμα...Καμμία ιδέα;
Ευχαριστώ

8 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το πληκτρολόγιο οθόνης των Windows και δες αν πάλι εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα.

Look Up απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε λύση στο πρόβλημα. Φοβάμαι ότι πατήθηκε κάτι κατά λάθος που επηρέασε την είσοδο στο site μέσω του συγκεκριμένου υπολογιστή.
Δεν ξέρω αν από αυτό μπορώ να βγάλω άκρη, αλλά πατώντας το F12 εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο με κώδικα. Υπάρχει περίπτωση να δω κάτι εκεί που να αφορά το πρόβλημά μου;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ο κώδικας της σελίδας αποκλείεται να άλλαξε από τη δική σου πλευρά.

Δοκίμασε να συνδεθείς από κάποιον άλλον υπολογιστή για να βεβαιωθείς πως δεν έχει πρόβλημα η έκδοση της σελίδας για υπολογιστές.

Επίσης, δοκίμασε να συνδεθείς από το κινητό, αλλά να απιλέξεις να προβάλεται το site για υπολογιστές και όχι η mobile εκδοχή του. Οι περισσότεροι browsers δίνουν σχετική επιλογή.

Look Up απάντησε πριν 3 έτη

Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε μου για την απάντηση.
Τόσο από το κινητό όσο και από άλλο υπολογιστή, μπορώ να συνδεθώ χωρίς πρόβλημα...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να φταίει. Δοκίμασε να συνδεθείς μέσα από ανώνυμη περιήγηση. Ίσως υπάρχει κάποιο θέμα στη cache ή επηρεάζει κάποιο πρόσθετο. Επίσης, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το antivirus.

Look Up απάντησε πριν 3 έτη

Σε ευχαριστώ φίλε μου! Θα τα προσπαθήσω κι αυτά....

Look Up απάντησε πριν 3 έτη

Τελικά έφταιγε το Bitdefender free antivirus. Μόλις το απενεργοποίησα όπως μου είπες, αμέσως συνδέθηκα στην ιστοσελίδα. Ευχαριστώ και πάλι!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!