Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαδυναμια προσβασησ στο FB λογαριασμο μου
sakis2015 ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα σας .. Σημερα εκανα αλλαγη στο pasword του  Facebook και ολα καλα μεχρι του σημειου που μου εστειλε μετα να βαλω εναν κοδικο επιβαιβαιωσης που ειχα λαβει στο email moy....  ελα ομως που εγω ειχα ενα παλαιο εμαιλ σε yahoo.gr που ειχα να το ανοιξω πολυ καιρο και δεν ισχυει πλεον το εμαιλ μου αλλα και ουτε το πασγορτ θυμαμαι ..  ουτε αρθμο τηλεφονου ειχα δωσει.. τι κανω τωρα ? υπαρχει καποια λυση να επικοινωνησω με τους αρμοδιους και αν ναι που...  υπαρχει καποιος αλλος τροπος ..τι να κανω δλδ τωρα...

6 Απαντήσεις

spyros1993 απάντησε πριν 6 έτη

Αν δεν ισχυει νομιζω μπορεις να κανεις καινουργιο λογαριασμο στο yahoo και να βαλεις το ιδιο mail που χρησιμοποιουσες. Δοκιμασε το πριν επικοινωνησεις με το fb.
ΥΓ Αυτο με τους μη ενεργους λογαριασμους mail ειναι πολυ επικινδυνο, καθως μπορει ευκολα καποιος τριτος να αποκτησει προσβαση στο fb σου.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Σάκη,
έχεις προσθέσεις στον λογαριασμό του fb σου κάποια μέθοδος αποκατάστασης (κινητό, δεύτερο email κτλ); Αν ναι, πάτα ξέχασα τον κωδικό μου και ακολούθησε τα βήματα. 

sakis2015 απάντησε πριν 6 έτη

προσπαθω να κανω λογαριασμο στο yahoo.gr   δλδ  someone@yahoo.gr  αλλα αυτο με βαζει καταληξη @yahoo.com   σαν να εκλησε το μαγαζι της yahoo.gr   ti trexei?

sakis2015 απάντησε πριν 6 έτη

και σε περιπτοση που θελω να εποικινωνησω με το ΦΒ  σε πια διευθυνση στελνω εμαιλ παρακαλω

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Δεν απάντησες αν έχεις 2ο email ανάκτησης όπως ο Γιώργος Τράντζας είπε.Αν όχι ,δε νομίζω πως μπορείς να ανακτήσεις εκείνο το yahoo λογαριασμό.
Όταν λες "δεν ισχύει εκείνο το email"(διεύθυνση email) εννοείς πως το είχες διαγράψει ? Κι αν πέρασε 1 χρόνος χωρίς να συνδεθείς ,τότε εκείνος ο λογαριασμός διαγράφηκε.
https://help.yahoo.com/kb/SLN2018.html
Περί καινούριου λογαριασμού ,εκεί στο .com θα τον κάνεις.Είχες κάνει κι άλλη φορά στο .gr ?? Αν ναι ,ίσως υπήρχε και το έκλεισαν.
Για επικοινωνία με το facebook δες εδώ.
https://www.google.gr/amp/s/m.wikihow.com/Contact-Facebook%3famp=1
Εκτός τη μέθοδο 2 και 4 που είναι για επιχειρήσεις ,κι αν ξέχασες το password αντίστοιχα.

sakis2015 απάντησε πριν 6 έτη

καλημερα δημητρη ευχαριστω για την αποκριση..οχι δεν εχω 2 εμαιλ.