Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑδυναμια Συνδεσης Στο Δικτυακο Τοπο
Christos Oikonomou ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα εχω windows 10 με kodi leia 18.4 και καθως προπαθω να προσθεσω ενα (οποιοδηποτε) addon μου βγαζει παντα το μυνημα (η συνδεση στο δικτυακο τοπο δεν ηταν εφικτη. αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι το δικτυο δεν ειναι συνδεδεμενο)  εχω πολυ καλο ιντερνετ καθως και στο kodi το δικτυο ειναι συνδεδεμενο κανονικα ελεγχμενα.  Επιπροσθετα το ιδιο μου παρουσιαζει και στο tv box android που εχω με την εκδοση kodi leia 18.3. Μηπως γνωριζεται τι ρυθμιση μπορει να χρειαζεται ? Σας ευχαριστω!!

1 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στο ότι υπάρχουν κενά δεξιά ή αριστερά στο πεδίο όπου προσθέτεις την πηγή http://….
Επιπλέον, μπορεί να οφείλεται στο antivirus ή σε τυχόν VPN που χρησιμοποιείς. Πρέπει να τα απενεργοποιήσεις προσωρινά και τα δύο.
Επίσης δεν μας είναι ξεκάθαρο ποια πρόσθετα προσπαθείς να εγκαταστήσεις γιατί μπορεί κάποια από αυτά να έχουν καταργηθεί. Πρέπει να ελέγξεις το url που προσπαθείς να προσθέσεις στο Kodi, μέσα από τον browser που χρησιμοποιείς, έτσι ώστε να δεις αν είναι ενεργή η συγκεκριμένη διευθυνση. Σε περίπτωση που σου βγάζει και στον browser σφάλμα, αυτός είναι και ο λόγος της αστοχίας.