giorgos papoulidis ρώτησε πριν 4 έτη

καλησπερα. εχω κανει ηδη τις αναζητησεις μου στο google και εχω παει και αυτοπροσωπως στην αντιπροσωπεια και αρκη δεν βρηκα, απλα ελπιζω μηπως εσεις γνωριζετε κατι παραπανω. εχω ενα galaxy note 10+ εδω και μερικους μηνες και απο την πρωτη μερα παρατηρησα πως αν ενα σημα wifi δεν εχει περιπου 3 γραμμες, δεν το δειχνει ως διαθεσιμο δικτυο wifi. οταν ομως κατεβασω μια εφαρμογη που βρισκει wifi signals, τοτε φαινονται ολα τα δικτυα κανονικα και μπορω και να συνδεθω κανονικα αν εχω τον κωδικο προφανως. το προβλημα ειναι οτι αυτο το κανει πολυ δυσχρηστο καθως η εφαρμογη ευκολα κολλαει και πρεπει να την κανω 2 και 3 ρεσταρτ μεχρι να λειτουργησει κανονικα. στην αντιπροσωπεια μου προτειναν επαναφορα, η οποια δεν εχει νοημα οταν εξ αρχης εχει καποιο θεμα το κινητο. και μου προτειναν να κανω troubleshoot με απομακρυνσμενη διαχειρηση αλλα ματαια. εγω ρωτησει και αλλα ατομα και ειχαν το ιδιο ακριβως θεμα, και μαλιστα αυτο ισχυει απο το note 9. υποψιαζομαι οτι αυτο ειναι θεμα του android και απλα πλεον αποφασισαν να μην δειχνουν τα αδυναμα σημματα, χωρις να μας δινουν την δυνατοτητα να το ελεγξουμε. αν και ισως μοιαζει με θεωρια συνομοσιας, αφου το διαβασα σε ενα site, οπου ισχυριζοταν οτι πλεον η samsung δειχνει μονο δικτυα πανω απο καποια decibell, τα ο οποιος αριθμος πλεον ειναι μειωμενος. και δεν μπορεσα να βρω καποιο επισημο αρθρο που να το επιβεβαιωνει. εχετε λοιπον καποια ιδεα ακομη; κατι που θα μπορουσα να ψαξω; απο εκδοση εχω android 10 one ui 2.0 και ειναι παντα ολα fully updated. ευχαριστω για τον χρονο σας

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Έριξα μια ματιά σε σχετικά threads σε forums που ασχολούνται με το Android, και όλοι αναφέρουν ότι είναι πρόβλημα της ROM.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις κάποια άλλη συμβατή ROM. Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο θα χάσεις την εγγύηση και την υποστήριξη.

Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει άλλη λύση. Μπορείς μόνο να ελπίζεις σε ένα update που θα διορθώσει το πρόβλημα.

giorgos papoulidis απάντησε πριν 4 έτη

Καταλαβα.. ευχαριστω πολυ