Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑκολουθώ αγνωστες σελιδες στο Instagram
Philip Mark ρώτησε πριν 3 έτη

Σκρολλάροντας στο Instagram παρατήρησα ότι υπάρχει ένας μεγαλος αριθμός δημοσιεύσεων,  αναρτημένες από σελίδες που τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί δεν ακολουθούσα.  Υποψιαστηκα ότι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έχω χρησιμοποιήσει 3rd party apps σχετικά με το instagram , όμως από ότι φαίνεται δεν παίζει ρόλο,  αφού και ο αδερφός που που δεν έχει κάτι τέτοιο αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι περίεργο στον λογαριασμό μου. Τι μπορεί να το προκάλεσε και πως να αντιδράσω;

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι ουσιαστικό, γενικά το instagram και το facebook σου προτείνει περιεχόμενο από διάφορες αναζητήσεις που έχεις κάνει ή άλλο στενευμένο υλικό, σε σχέση με πράγματα που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν..Δοκίμασε όμως και αυτό που προτείνουν εδώ.

Philip Mark απάντησε πριν 3 έτη

*Γνωρίζω το ότι τα social media προτείνουν κάποιες σελίδες κλπ. Αυτό το οποίο αναφέρω ωστόσο είναι ότι ανακάλυψα πως ακολουθούσα από το πουθενά 100+ σελίδες που δεν έχω ξαναδεί. Σαν κάποιος να άνοιξε τον λογαριασμό μου και άρχισε να ακολουθεί τουρκικές/ρωσσικες σελίδες. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ναι όντως είναι πολύ περίεργο..θα σου συνιστούσα σε κάθε περίπτωση να αλλάξεις τον κωδικό πρόσβασης σου..