Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑκουστικά(on-ear over-ear) για gaming-music 40-80 ευρώ
Dimitris Triantafillidis ρώτησε πριν 9 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΈΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤ 40-80 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΆ ΤΑ OVER-EAR η TA on-ear.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ RAZER,SENNHEIZER,SONY,STEELSERIES,CREATIVE ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ;ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ Sennheiser-PC-320.html ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΗ ΑΠΟΨΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Η Sennheiser είναι σίγουρα από τις πιο αξιόλογες εταιρείες στον ήχο., και σαφώς ανώτερη από τις άλλες.

Για το πόσο αναπαυτικά είναι τα ακουστικά, εξαρτάται από το συγκεκριμένο μοντέλο. Σίγουρα πάντως με τα over-ear θα έχεις καλύτερο ήχο.

Αφού είσαι διατεθειμένος να πας μέχρι τα 80 ευρώ, θα σου πρότεινα αυτό το μοντέλο. Ένα καλό ζευγάρι ακουστικά μπορείς να το έχεις μια ζωή, αξίζει να επενδύσεις.

Dimitris Triantafillidis απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστλω πολύ,έχεις δίκιο για την ζωή των headset κρατάνε πολύ οπότε αξίζει κάτι καλύτερο.Απλά ξέχασα να γραψω πως ήθελα headset(θέλω και μικρόφωνο δηλαδή) και όχι headphone αν έχεις κάτι να προτίνεις,σορρυ και για την ταλαιπωρία.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Τότε καλύτερα να πας στα 320, γιατί τα 280 Pro είναι αρκετά ακριβότερα.

Δημήτρης Τζάτσης απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, μιας και έχει ανοίξει το θέμα εδώ και 3 χρόνια... Θα ήθελα μια γνώμη για τα πιο vfm on ear ακουστικά κυρίως για χρήση μέσω κινητού τηλεφώνου... Θα ήθελα να κινηθώ γύρω μέχρι τα 60€... Τι θα μου προτείνατε;;;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δημήτρη, καλύτερα να ξεκινήσεις δική σου ερώτηση, γιατί δεν αφορούν τον άλλο αναγνώστη οι ειδοποιήσεις για τις δικές σου απαντήσεις.