Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑΚΥΡΩΣΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
Takis apple ρώτησε πριν 3 μήνες

Καλημέρα σας. Πρόσφατα μου έδωσαν ένα ipad όπου διαχειρστής ήταν η WOLT γιατί έχε καφετέρια ο αδελφός μου κι έκανε τις παραγγελίες από εκεί. Έκλεισε το μαγαζί ο αδελφός μου και το ipad του έμεινε. Μου το έδωσε αλλά θέλω να βγάλω από διαχειριστή την WOLT και να μπω εγώ. Αυτό θέλω να το κάνω γιατί μπορεί απομακρυσμένα να δει η WOLT ευαίσθητες πληροφορίες δικές μου, κωδικούς πρόσβασης κλπ από το ipad αν θελήσει. Θέλω να έχω εγώ τον έλεγχο της συσκευής χωρίς να μπορεί να το ελέγχει η WOLT αφού είναι δική μου η συσκευή. Πως μπορώ να το κάνω αυτό?

8 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 μήνες

Καλησπέρα, γιατί δεν κάνεις μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή για να είναι σίγουρος?

Takis apple απάντησε πριν 3 μήνες

Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα φύγει από διαχειρστής η εταιρία?Το link που μου έστειλες έχει πολλές διαφορετικές επαναφορές σε ρυθμίζεις. Ποιες από όλες να κάνω?

Takis apple απάντησε πριν 3 μήνες

Θέλει να κάνω σύνδεση του IPAD με το PC μου για να γίνει αυτό? 

Takis apple απάντησε πριν 3 μήνες

Έκανα reset αλλά εξακολουθεί να μου δείχνει απομακρυσμένη διαχείρηση όταν πήγα να εγγραφώ στο ipad. Μου

Takis apple απάντησε πριν 3 μήνες

Αν εγγραφώ στο ipad θα εξακολουθεί να ανήκει στην εταιρία όπως λέει στην εικόνα?

Takis apple απάντησε πριν 3 μήνες

Στο ίντερνετ βρήκα αυτό τον τρόπο για να καταργήσω την απομακρυσμένη διαχείρηση : Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Μεταβείτε στα «Γενικά > VPN και Διαχείριση συσκευής». Κάντε κλικ στο προφίλ MDM. Τώρα, πατήστε το κουμπί "Κατάργηση διαχείρισης" και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να το αφαιρέσετε. 
To θέμα είναι ότι δεν έχω κωδικό πρόσβασης. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το αφαιρεί το MDM δωρεάν χωρίς να έχω κωδικούς? Δοκίμασα ορισμένα αλλά ζητάνε πληρωμή, το demo τους δεν το κάνει. Το πιο καλό ήταν το 3utools αλλά στο τέλος δεν είχε το κουμπί που διαγράφει το MDM αν και το διαφημίζει ότι το έχει..
Υπάρχει κάποια λύση?

Takis apple απάντησε πριν 3 μήνες

Τελικά κατάφερα να διαγράψω τον παλιό διαχειριστή του IPAD με το πρόγραμμα Apeaksoft iOS Unlocker. Σε δύο λεπτά το είχε φτιάξει. Η ερώτηση μου τώρα έχει να κάνει με το Apple ID. Δεν είχα ποτέ μου IPAD και θέλω να ρωτήσω αν σε αυτό το IPAD αφού έβγαλα τους παλαιούς διαχειριστές του πρέπει να κάνω νέο Apple ID που να το συνδέσω με το email μου και να μπορώ να κατεβάσω από Apple store ότι app θέλω. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης θα πρέπει να δηλώσει στην Apple ότι μου το χάρισε το IPAD και ότι ο νέος ιδιοκτήτης είμαι εγώ ή να δηλώσω εγώ στην Apple κάτι? Ή όλα γίνονται αυτόματα με το νέο Apple ID που θα κάνω? Δεν θέλω να υπάρξει conflict .

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 μήνες

Καλησπέρα Τάκη, λογικά από τη στιγμή που έχεις βγάλει τον προηγούμενο διαχειριστή με το νέο apple ID που θα δημιουργήσεις θα είσαι εντάξει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πλέον κάτι παραπάνω.