Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑλλαγή ανεμιστήρων σε αναβάθμιση desktop
Giorikas Bourgou ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου εξηγήσετε κάτι σχετικά με τους ανεμιστήρες Zalman SF120A3. Στη σελίδα τους (https://www.zalman.com/EN/Product/ProductDetail.do?pageIndex=1&pageSize=10&productSeq=358&searchCategory1=0&searchCategory2=-99&searchCategory3=-99&searchKey=&searchWord=sf) λέει ότι είναι ARGB (3pin, 5v) αλλά το Z-Sync hub που έχει λέει ότι είναι συμβατό με όλες τις μητρικές ακόμα και χωρίς RGB θύρες με USB 2.0. Θέλω να μάθω αν είναι συμβατοί με την μητρική MSI Tomahawk B450 Max η οποία έχει 2 θύρες RGB (4pin, 12v) ή θα χρειαστώ αυτόν τον μετατροπέα (https://www.deepcool.com/products/Accessories/accessories/2021/11374.shtml). Ευχαριστώ προκαταβολικά.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα φίλε μου! από τη στιγμή που ο controller συνδέεται με USB, δεν παίζουν κάποιον ρόλο οι RGB θύρες της μητρικής. Θα συνδεθεί κανονικά.

Giorikas Bourgou απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή οι συγκεκριμένοι ανεμιστήρες δεν έχουν κάποια reviews ή σχόλια μήπως ξέρετε αν είναι αξιόπιστοι γιατί δεν έχει τύχει να αγοράσω άλλο προϊόν της Zalman.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δυστυχώς, ούτε εμείς έχουμε εμπειρία από τον συγκεκριμένο κατασκευαστή. Κορυφαίοι θεωρούνται οι Noctua και οι BeQuiet. 

Giorikas Bourgou απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα, μετά από έρευνα είδα ότι οι Be Quiet Light Wings ARGB μαζί με τον μετατροπέα από 5ν σε 12ν της Deepcool κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ. Έχω βρει κάποιους της Thermaltake και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Και οι 2 βγαίνουν σε 12cm & 14cm.

Thermaltake Riing Plus 12 RGB Radiator Fan TT Premium Case Fan 120mm με Σύνδεση 4-Pin PWM 3τμχ

Thermaltake Pure Plus 12 RGB Radiator Fan TT Premium Case Fan 120mm με Σύνδεση 4-Pin PWM 3τμχ

Συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει με τις αλλαγές μου. Ευχαριστώ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα και πάλι! Χωρίς δοκιμή είναι δύσκολο να έχουμε συγκεκριμένη άποψη, αλλά η Thermaltake γενικά έχει σχετικά αξιόπιστα προιόντα. Οι Pure Plus θεωρητικά προσφέρουν καλύτερη ψύξη αλλά είναι και πιο θορυβώδεις.