Natalia ρώτησε πριν 3 έτη

Μετά την αγορά σταθερού υπολογιστή με την πολύτιμη βοήθειά σας, ξαναγυρίζω για μία ακόμα βοήθεια: Η κάρτα ήχου Realtek που είχε ο υπολογιστής με απογοήτευσε οικτρά. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου από τη φίρμα ήταν μία από τις καλύτερες αλλά παρά το γεγονός ότι ο καινούριος υπολογιστής φυσάει, ο ήχος δεν είναι αυτός που περίμενα. Και μετά από λίγο καιρό, αρνείται πεισματικά να δουλέψει και το μικρόφωνο. (4 διαφορετικά) Υποψιάζομαι λοιπόν πως η κάρτα χάλασε. Σε πρόγραμμα μουσικής μου βγάζει λάθος (δεν είναι εγκατεστημένη καμμία συσκευή ηχογράφησης και κάποια άλλα λάθη) κανένας οδηγός παλιός ή καινούριος της εταιρίας δεν βοήθησε. Ερώτηση λοιπόν: Για ελαφριά χρήση streaming/broadcasting επιλέγω να αλλάξω την κάρτα ήχου με άλλη εσωτερική; (αν πηγαίνει βέβαια), διαλέγω μια εξωτερική άλλης εταιρίας και αν ναι ποια; (Amd Ryzen 5 3400, Asus Prime B450M-A)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Ναταλία, εάν όντως έχει πρόβλημα η μητρική σου, γιατί δεν απευθύνεσαι στο service? Λογικά θα είναι στην εγγύηση..Εάν πάλι θες μία οικονομική κάρτα ήχου, μπορείς να δεις αυτή.

Natalia απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου. Να σου πω την αλήθεια; Δεν πέρασε καθόλου από το μυαλό μου τα της εγγύησης....Η κάρτα που μου προτείνεις, μπαίνει στη θέση της Realtek ή μπαίνει και αυτή μαζί; Αν η εγγύηση είναι να παραμείνει η Realtek θα προτιμήσω να βάλω και αυτή. Και πάλι σε ευχαριστώ!!! (Να τολμήσω να ρωτήσω αν μπορώ να την βάλω μόνη μου;   )

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

H κάρτα ήχου που σου προτείνω συνδέεται πάνω στην μητρική..δεν είναι δύσκολο να την τοποθετήσεις και δεν έχει σχέση με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της realtek που διαθέτει η μητρική σου...καλύτερα όμως να απευθυνθείς πρώτα στο κατάστημα αγοράς της μητρικής για να ελέγξουν εάν έχει κάποιο πρόβλημα και να στην αντικαταστήσουν... 

Natalia απάντησε πριν 3 έτη

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!