Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑλλαγή εταιρίας τηλεφωνίας
μάνος παπαδοπουλος ρώτησε πριν 7 έτη

Αλλαγή εταιρείας τηλεφωνίας είναι δυνατόν να δημιουργήσει μείωση ή αύξηση στην ταχύτητα του ίντερνετ ή άλλου είδους προβλήματα στην σύνδεση ίντερνετ αλλά και όχι μόνο;

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μάνο, ναι είναι πολύ πιθανό καθώς σου δίνουν νέα γραμμή. Καλό είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους αναφέρεις τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα ! Κι εμείς στο σπίτι όταν αλλάξαμε εταιρία, για 3-4 μέρες το internet ήταν χάλια.Τελικά έφτιαξε από μόνο του.Κράτησα το ίδιο router αν αυτό παίζει ρόλο.

μάνος παπαδοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Δηλαδή να αποφύγω να αλλάξω εταιρεία; Τι γνώμη έχετε; Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας.

μάνος παπαδοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Δηλαδή καλύτερα να μην αλλάξω εταιρεία; Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις σας.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Αυτό είναι δικό σου θέμα..και είναι σχετικό..Ποιος σου εγγυάται ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση? Επίσης δεσμεύεσαι από κάποιο συμβόλαιο ?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Το θέμα είναι πως αν αλλάξεις εταιρία ,αν αλλάξεις router ή έστω να κάνεις κάποια αλλαγή στις καλωδιώσεις ,αν δε ξέρεις να τα κάνεις μόνος σου ,δεν στέλνουν κάποιον να σου τα φτιάξει.
Αυτά που λένε "θα έχεις μέχρι 24 Mbps" δεν ισχύει έτσι ακριβώς. Η ταχύτητα του internet εξαρτάται από την απόσταση του σπιτιού σου και του αστικού κέντρου τηλεπικοινωνιών.Όσο πιο μεγάλη είν η απόσταση μεταξύ τους ,τόσο αυξάνονται οι απώλειες κι οι παρεμβολές στα καλώδια.Αν ο λόγος που θες να αλλάξεις εταιρία  είναι η ταχύτητα internet ,μπορείς να δοκιμάσεις κι έτσι.
https://www.pcsteps.gr/156500-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-tcp-ip/
https://www.pcsteps.gr/1462-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-internet-dns-server/