t ρώτησε πριν 7 έτη

καλησπερα, θελω να αλλαξω καρτα γραφικων στο παλιο desktop pc , μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που να ειναι συμβατο με τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του pc ωστε να μην δημιουργησει προβληματα και να ειναι σε μια λογικη τιμή?
το pc είναι 6 ετων και εχει:
τροφοδοτικο:PSU Corsair TX V2 series  650W
επεξ: Intel core i5 2500 3,3Ghz 6MB
μνημη: 8Gb DDR3 Corsair 1600Mhz
μητρικη:  M/B Gigabyte P67X UD3-B3 (1155/P67/DDR3)
σκληρος: 750Gb SATA III 7200 rpm
καρτα γραφικων : nvidia GTX 560Ti TwinfrozrII 2Gb
win7 pro 64bit
 η χρηση του pc ειναι πιο πολυ για δουλεια (word, excel,pp κτλ), ιντερνετ, ταινιες και παιχνιδια (οχι κατι πολυ εξεζητημενο παντως).
ευχαριστω

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Μία RX 460 είναι πολύ καλή επιλογή. Θα μπορούσες πάντως να βάλεις και μεγαλύτερη, μέχρι και 1050 ti αν θέλεις καλύτερη απόδοση.

t απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ για την απάντηση, σίγουρα θα με ενδιέφερε να πάω στην καλύτερη δυνατή απόδοση.θα μπορούσες να μου προτείνεις ενδεικτικά την ανώτερη καρτα που θα μπορούσε να σηκώσει το μηχάνημα μου? καταλαβαίνω οτι επεξεργαστής και τροφοδοτικό ειναι τα σημεία που πρέπει να προσέξω στην επιλογή ώστε να μην υπάρξει θέμα bottleneck.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μπορείς να βάλεις και GTX 1060, έχει αρκετά καλή απόδοση με αυτό τον επεξεργαστή.
https://www.youtube.com/watch?v=8DVC1O1OD3Y
Το τροφοδοτικό δεν συμμετέχει με κανένα τρόπο στο bottleneck.

t απάντησε πριν 7 έτη

Μετα την αλλαγή της κάρτας παρουσιάζεται πρόβλημα με κάποια παιχνίδια που δεν ανοίγουν, ξαφνικά βλέπω μαύρη οθόνη, ενώ ακούω το παιχνίδι που παιζει κανονικά . Δεν μπορω με κανένα τροπο να βγω στο desktop ( alt control del δεν ανταποκρίνεται ) και το μόνο που μπορω να κάνω ειναι να κλείσω τον υπολογιστή κρατώντας το κουμπί της έναρξης. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?( κατα τα λοιπά όλα δουλεύουν μια χαρά και δεν συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια )

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Τα παιχνίδια αυθεντικά και υποστηρίζονται από το σύστημά σου; Μήπως έχει θέμα κάποιος driver ή το ίδιο το παιχνίδι; 

t απάντησε πριν 7 έτη

τα παιχνίδια είναι αυθεντικά και μέχρι και την αλλαγή της κάρτας έπαιζαν κανονικά. κάποιο πρόβλημα νομίζω υπάρχει με την ανάλυση των παιχνιδιών. όταν πήρα το Pc με την νέα κάρτα, μου ζήτησε να κάνει βελτιστοποίηση στις ρυθμίσεις των παιχνιδιων που υποστηριζε η κάρτα. το έκανα και τότε υπήρξε πρόβλημα. επανέφερα ένα παιχνίδι στις αρχικές του ρυθμίσεις και παίζει κανονικά. το παιχνίδι πχ που αυτή τη στιγμή δεν παίζει έχει την παρακάτω εικόνα. μήπως υπάρχει πρόβλημα με την ιθόνη η οποία έιναι αρκετά παλιά? αλλά σε αυτή την περίπτωση πως έπαιζαν κανονικά πριν?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν είναι απίθανο. Έχει τη δυνατότητα να βάλεις δοκιμαστικά κάποια άλλη οθόνη;