Γεωργια Δολγυρα ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα έχω το LENOVO IdeaPad 3 με κάρτα γραφικών intel iris plus graphics. Το πήρα πολυ ακριβό και δεν πρόσεξα καλά την κάρτα γραφικών ενδιαφέρομαι να την αλλάξω αλλά δε γνωρίζω εάν είναι δυνατόν μπορείτε να με κατευθύνετε? 

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 1 έτος

Ίσως μπορείς να βάλεις μία εξωτερική κάρτα γραφικών. Θα χρειαστείς επίσης όμως και τροφοδοτικό.
 
Απ όσο ξέρω είναι ακριβές αυτές οι εξωτερικές. Όπως και να χει , πες αν η χρήση θα είναι επαγγελματική ή για gaming και πόσα χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις ώστε να σου προτείνουν σχετικά.

Γεωργια Δολγυρα απάντησε πριν 1 έτος

Για gaming το θελω περισσότερο. Θεωρώ ότι μπορώ να διαθέσω γύρω στα 500 με 600 θεωρείτε ότι είναι καλύτερο να πάρω ένα καινούργιο λαπτοπ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου! Τα συγκεκριμένα είναι ενσωματωμένα γραφικά, αλλά γενικά δεν γίνεται να αλλάξεις κάρτα γραφικών σε laptop. Όσο αφορά τις εξωτερικές κάρτες που αναφέρει ο Δημήτρης, απαιτούν Thunderbolt. Στα 500€ - 600€ λογικά δεν θα βρεις κάποιο gaming laptop. 

Γεωργια Δολγυρα απάντησε πριν 1 έτος

Ευχαριστώ πάρα πολυ για την άμεση απάντηση σας, με thunderbolt θεωρείτε ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω? Η εν τελη να αγοράσω ένα pc? Γιατί έδωσα 900ε στο λαπτοπ και με στεναχώρησε πολύ αυτό.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αν το laptop σου έχει thunderbolt θα λειτουργήσει μια χαρά, αλλά το κόστος μιας τέτοιας κάρτας δεν αξίζει. Καλύτερα να φτιάξεις ένα PC.