Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑλλαγή κάρτας δικτύου σε λάπτοπ
Dimitris 008 ρώτησε πριν 7 μήνες
Όπως φαίνεται ,χάλασε η κάρτα δικτύου σε λάπτοπ hp pavillion g6-2255ev .   Έχω τώρα μία εξωτερική κάρτα. Απλώς όταν θελήσω να την αλλάξω ,έχουμε κι εδώ να κάνουμε με ασυμβατότητες ,ή αγοράζεις μία στο έτσι και την βάζεις ;; Αυτή εδώ είναι που έχω τώρα. Ralink RT3290 https://prnt.sc/qvgbel  
3 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 μήνες
Καλησπέρα Δημήτρη Αν πάρεις μια με τον ίδιο τύπο σύνδεσης, λογικά κάποιου τύπου PCI, πιθανότατα δεν θα έχεις πρόβλημα. Ωστόσο, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ στην πράξη. 
Dimitris 008 απάντησε πριν 7 μήνες
Καλημέρα Γιώργο την τελευταία φορά που άνοιξα το λάπτοπ ,μου είχαν εξαφανιστεί όλα σχεδόν τα εικονίδια από τη Γραμμή εργασιών. Και κάποια έγιναν γκρίζα όπως στην εικόνα. Μετά από αρκετώ ώρα έφτιαξε ,και δεν μου το ξανάκανε αυτό. https://ibb.co/MgTHQLn Τελοσπάντων...Αν δοκιμάσω να περάσω τους drivers της κάρτας δικτύου μου των win8 λες να τα κάνω χειρότερα ;; (Γιατί τώρα έχω τα win10 και δεν υπάρχουν drivers για τα 10ρια) Δεν έχω ιντερνετ ούτως ή άλλως. Μόνο αν βάλω την εξωτ. κάρτα έχω.
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 μήνες
Καλησπέρα Δημήτρη Οι drivers για Windows 8 δεν είναι συμβατοί με 10, οπότε είτε δεν θα γίνει η εγκατάσταση, είτε δεν θα δεις διαφορά. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις όλα τα διαθέσιμα updates για να κατέβουν αυτόματα τυχών drivers.