Giorgos Saros ρώτησε πριν 3 έτη

Καλσπέρα , έχω το εξής πρόβλημα .
Η μανα μου αλλαξε πακετο παρόχου απο 24αρι σε 50αρι , ή προηγούμενη ταχύτητα της ηταν κοντα στα 2-3mbps , Τώρα το ρούτερ συγχρονίζεται στα κοντα στα 45-47και με αλλες συσκευές (κινητο , λαπτοπ , ) πιανουμε κοντα στα 43 στο speedtest ktlp .
Το πρόβλημα είναι οτι ο σταθερός βλέπει περίπου μέχρι τα 5mbps , και φαντάζομαι επειδή είναι πολύ παλίος , τυπου build του 2007 . Οπότε υποθέτω πως φταίει η κάρτα δικτυου για αυτο.
Μπορείται να μου πείτε τρόπο να το επιβεβαιωσω οτι αυτος ειναι "φραγμος" του ιντερτνετ στο σταθερο ? Και τι να κάνω για να το αλλαξω ?
TP-LINK TG-3468 v3 πχ  αν απλα κουμπωσω αυτη την καρτα δικτυου στην μητρικη θα δουλέψει ?

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, μπορεί όντως να φταίει η κάρτα δικτύου σου...το speed test τι αποτέλεσμα σου εμφανίζει? Εάν πάρεις μία νέα ίσως να χρειαστεί να περάσεις τους drivers για να δουλέψει, εάν δεν την αναγνωρίσει αμέσως και λογικά να χρειαστεί να απενεργοποιήσεις την παλιά.

Giorgos Saros απάντησε πριν 3 έτη

Speedtest απο pc περιπου 5mbps 
Speedtest απο κινητο/λαπτοπ 40+mbps 

Μπορείτε να μου προτείνεται κάποια οικονομική κάρτα δικτύου , που να μπορει να κουμπώσει σε παλία μητρική (2007) ?επίσης επειδη το πσ ειναι παλιο έχουμε αφήσει winXP 32bit , επειδή δεν υφίσταται με κάτι αλλο. Παίζει να υπάρξει πρόβλημα με τους drivers ? 

Giorgos Saros απάντησε πριν 3 έτη

Επίσης , όντως το 2007 οι Motherboard έρχοταν με καρτα δικτυου που υποστηρίζει μέχρι 10mbps ? μου φαίνεται ακραίο να ειναι αυτο