Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑλλαγή ρούτερ απο το κλασσικό της Vodafone στο κλασσικό της Cosmote
Costa Jango Tzovla ρώτησε πριν 8 μήνες

Έχω σύνδεση vodafone για ιντερνετ-τηλέφωνο. Έχω στα χέρια μου ένα καινούργιο ρουτερ της Cosmote, μπορώ με αυτό να αντικαταστήσω αυτό της Vodafone που έχω 5 χρόνια? Είναι εύκολη η διαδικασία ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα? Ευχαριστώ. 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα Κώστα, δεν γνωρίζω εάν το router της cosmote είναι κλειδωμένο από τον πάροχο. Μπορείς να κάνεις μία δοκιμή και να δεις εάν θα λειτουργήσει. Διαφορετικά επικοινώνησε με την vodafone και ζήτα τους να σου αντικαταστήσουν το παλιό. 

Costa Jango Tzovla απάντησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα Γιώργο, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Της Vodafone δουλεύει μια χαρά, λέω να βάλω αυτό της Cosmote γιατί είναι ολοκαίνουργιο και... πιο "ωραίο". Θα δοκιμάσω πάντως να βάλω τον κωδικό και να το συνδέσω και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα. Απλά ρώτησα μήπως κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και έχει πρακτική εμπειρία απο την διαδικασία. 

Costa Jango Tzovla απάντησε πριν 7 μήνες

Γιώργο καλησπέρα, σύνδεσα το καινούργιο ρουτερ της Cosmote πάνω σε γραμμή Vodafone που έχω, επέλεξα το αντίστοιχο wifi απο την λίστα του λαπτοπ μου, πληκτρολόγησα το wifi key που είχε πάνω στη συσκευή και συνδέθηκε κανονικά! Μη σου πω οτι είναι και πιο γρήγορο το ιντερνετ τώρα!!
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 μήνες

Μια χαρά τότε!