petros karavidas ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα το Desktop αποτελείτε από  motherd turbo-x  h61m-p32/w8 επεξεργαστής intel pentium g2020 fclga1155 2,90ghz 2cores 2theads ram transcend 1x4gb ddr3 pc3-10700 (667mhz)  1,5v ssd samsung 120gb -hdd wd 320gb. κάρτα γραφικών intel hd . psu turbox 500w. Πριν λίγο καιρό το psu turbox 500w κάποιες φορές κάνει έναν περίεργο θόρυβο . Με προτείνεται να το αλλάξω με κάποιο επώνυμο (μάλλον στα ίδια watt ) που ίσως  είναι και πιο  ήσυχο ; Και υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το περάσω εγώ;

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Πέτρο

Καλό είναι να το αντικαταστήσεις, ειδικά από τη στιγμή που κάνει θόρυβο.

Έναν κακό τροφοδοτικό μπορεί να προκαλέσει από φθορές σε εξαρτήματα μέχρι φωτιά, οπότε αξίζει η επένδυσε σε κάποιο ποιοτικό.

Όσο αφορά τα watt, πήγαινε σε ένα στα ίδια watt με πιστοποίηση Bronze και πάνω. Η τοποθέτηση δεν είναι δύσκολη. Απλά δώσε βάση στη διαχείριση των καλωδίων για να μη μπλοκάρουν τη ροή του αέρα.

petros karavidas απάντησε πριν 3 έτη

οκ θα πάω στο αθόρυβο corsair cv550 80 PLUS Bronze bestprise 52,00 ευρώ θα ενημερώσω με την τοποθέτηση 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Φαίνεται αρκετά τίμια επιλογή για το κόστος του. 

petros karavidas απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργο καλησπέρα εγκατέστησα μόνος  το τροφοδοτικό και  όλα λειτουργούν κανονικά. Τελικά είναι το seasonic s12 iii 550w 80 plus bronze με κόστος 49,00 ευρώ . Άλλαξα επιλογή (ζητώ συγνώμη ) διότι είδα βίντεο του Άγγελου για την επιλογή  τροφοδοτικού που την seasonic την παρουσίαζε σαν μια εταιρία που κατασκευάζει  psu αξιόπιστα με αποτέλεσμα να την προτιμούν  καλές εταιρίες  και να τα χρησιμοποιούν με το όνομα τους. Στο κόστος είμαστε στα ίδια (με corsair) ενώ στον θόρυβο είναι ελαφρός πιο  ήσυχο με αυτό που άλλαξα  turbox 650w ακόμα και όταν δούλευε σωστά , αξιόπιστο αν είναι περιμένω τη γνώμη σου( αλλά και τον χρόνο που θα το δείξει  )

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστούμε πολυ για την ενημέρωση Πέτρο. Αν έχεις κάποια άλλη απορία, είμαστε στη διάθεση σου.