Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑλλαγή modem/router Thomson TG782 με άλλο του εμπορίου
\’Λάζος Μς\’ ρώτησε πριν 5 έτη

Χαιρετώ την ομάδα του PC Steps και όλα τα μέλη της. Είμαι κάτοχος του Thomson TG782 (πάροχος Cyta) εδώ και περίπου 4-5 χρόνια. Κατά καιρούς είχα αρκετά θέματα με την ταχύτητα της σύνδεσης, με αποσυνδέσεις κλπ. τα οποία και έλυνα. Εδώ και λίγο καιρό όμως έχω πάλι κάποιες αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορεί να συγχρωνίσει το router καθόλου. Επειδή έχω κουραστεί με αυτή την κατάσταση και ακούγοντας φίλο είπα να προχωρήσω στην αγορά κάποιου άλλου modem/router του εμπορίου μήπως και σοθώ (ίσως καλυτερέψει και η σύνδεση μου). Να σημειώσω πως έχω κατεβάσει το "snr" στο 6 (default της Cyta 8) και έχω ενεργοποιήση την υπηρεσία "fast path". Ευχαριστώ εκ των προταίρων και ζητώ συγγνώμη αν η ερώτηση μου υπάρχει ξανά και δεν την είδα.

4 Απαντήσεις

\’Λάζος Μς\’ απάντησε πριν 5 έτη

Edit : Παράληψη..Θέλω κάποιες προτάσεις με επώνυμα modem/router του εμπορίου σε τιμές εως και 80-90ε.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,
Αυτό είναι πολύ καλή επιλογή.
Όμως υπάρχει το εξής θέμα με παρόχους όπως η Cyta. Αν έχεις το σταθερό τηλέφωνο απευθείας συνδεδεμένο πάνω στο router για να κάνεις και να δέχεσαι κλήσεις, τα περισσότερα router του εμπορίου δεν υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα, ή και αν την υποστηρίζουν δεν είναι σίγουρο πως θα είναι συμβατά.

\’Λάζος Μς\’ απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστώ φίλε Άγγελε για την απάντηση. Υπάρχει κάποια άλλη λύση ώστε με router του εμπορίου να έχω και σταθερό τηλέφωνο ;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε κανένα router που να είναι συμβατό, ούτε τι ρυθμίσεις θα πρέπει να του κάνεις.