Πετρος Μπασουκος ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο router (WiFi 6) αντί για του παρόχου; Η μήπως πρέπει να έχω και τα δύο; Πώς γίνεται; 

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Πέτρο! Αν δεν έχεις VOIP τηλεφωνία, γίνεται να χρησιμοποιήσεις άλλο router. Αν έχεις VOIP, πρέπει να ρωτήσεις τον πάροχό σου. 

Giorgos Patsatsos απάντησε πριν 1 έτος

Για να καταλάβεις αν έχεις VoiceOverIP (VOIP), κοίτα α) που συνδέεται η τηλεφωνική σου σισκευή (Στην πρίζα; Στο ρούτερ). Αν συνδέεται στην πρίζα ή στο Spliter ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, χωρίς κάποιο Τ, δεν έχεις VoiceOverIP. Αν συνδέεται στο ρούτερ ή στο Spliter με κάποιο Τ τότε έχεις VoiceOverIP. Επίσης β) τσέκαρε πόσα τηλεφωνικά καλώδια (όχι Ethernet και Ρεύματος) υπάρχουν. Αν υπάρχει μόνο ένα (συνήθως γκρι ή μαύρο) τότε δεν έχεις VoiceOverIP. Αν υπάρχουν παραπάνω (2ή3) τότε έχεις VOIP.

Spy Alexi απάντησε πριν 1 έτος

1.  Aπο τον Οκτ 23 θα μπορεις να χρησιμοποιήσεις αλλο router επίσημα εκτος του παρόχου.
2. Μονο το fritz ξερω εγώ το οποιο εχει VOIP.
3. Μπορεις και τωρα να χρησιμοποιήσεις απλα του παροχου για τηλεφωνια και το αλλο για ιντερνετ..υπαρχει ομως διαδικασία με ρυθμίσεις ...που θα βρεις στο ιντερνετ η καποιος φίλος απο το forum

Deleted User απάντησε πριν 1 έτος

@Alexi ,μπορώ να ρωτήσω πού το ξέρεις αυτό ; Με αναζήτηση δε βρίσκω κάτι.
 
Μέχρι στιγμή τουλάχιστον ,αν το ρούτερ δεν είναι του Παρόχου ,δεν σου δίνει βοήθεια ο Πάροχος. Το 1ο πράγμα που σε ρωτάνε αν τους τηλεφωνήσεις είναι τί ρούτερ χρησιμοποιείς.

Spy Alexi απάντησε πριν 1 έτος

εθνικη επιτροπη
https://www.eett.gr/deltia_tipou/dynatotita-epilogis-termatikoy-exoplismoy-apo-toys-katanalotes/
 

Πετρος Μπασουκος απάντησε πριν 1 έτος

Spy Alexi μας έφτιαξες! ;)