Kostas Kap ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα στην ομάδα του PCSTEPS. Με έχετε βοηθήσει πολύ με τα βίντεο και τα άρθρα σας σε διάφορα θέματα και σας ευχαριστώ !! θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας στο θέμα αγοράς νέου router. Έχω το πρώτο router που μου έδωσαν από τον ΟΤΕ το CGA5722N/TE PHILIPS. Ενδιαφέρομαι κυρίως για χρήση υπολογιστή , iptv και wifi σε 5-6 συσκευές ταυτόχρονα και να μην κάνει κολλάει κυρίως στο iptv. Από χρήματα έως 100 ευρώ νομίζω είναι πολύ καλά . Επίσης στο μέλλον (1-2 χρόνια ) ενδέχεται να βάλω ίντερνετ με ίνα. Δεν γνωρίζω τίποτα πάνω στο θέμα ρούτερ , εάν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο θα ήταν ότι καλύτερο . Ευχαριστώ πολύ Καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Κώστα και καλά Χριστούγεννα

Η τηλεφωνία σου τώρα είναι VOIP; Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που λέω, πες μας απλά αν το τηλέφωνο συνδέεται στην πρίζα ή στο router σου.

Kostas Kap απάντησε πριν 3 έτη

το τηλέφωνο συνδέεται στην πρίζα και με ενα γκρι καλώδιο λεπτο στην θύρα για να παιρνει την γραμμή. εκεί έχω εναν αντάπτορα αν το λεω καλα που απο την μια έχει το καλώδιο ( γκρι) του τηλεφώνου και απο την άλλη το καλώδιο που πάει στο ρουτερ. ελπίζω να με κατάλαβες 

Kostas Kap απάντησε πριν 3 έτη

ADSL splitter απο ότι ειδα γράφει ο αντάπτορας που λεω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Άρα έχεις κλασική τηλεφωνική γραμμή. Ρωτάω γιατί ο ΟΤΕ έχει αρχίσει να δίνει VOIP τηλεφωνία μέσω ίντερνετ, όπου το τηλέφωνο συνδέεται στο router. Εκεί απαιτούνται ειδικοί κωδικοί και πρέπει να χρησιμοποιείς αναγκαστικά το router του παρόχου.

Μια πολύ καλή επιλογή για router που υποστηρίζει ADSL και VDSL είναι το Asus DSL-AC55U. Σε χαμηλότερο κόστος μπορείς να δεις το TP-LINK Archer VR600 v2.

Kostas Kap απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ πολύ !! Θα πάω για το tp link. Καλές γιορτές!!