Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsαλλαγη δισκου σε turbo-x λαπτοπ
Νικολας Τολης ρώτησε πριν 9 έτη

Λοιπον,προσφατα αγορασα εναν δισκο ssd και  αποφασησα να βγαλω τον δισκο που εχει τωρα το turbo-x λαπτοπ μου και να βαλλω τον ssd,και θελω να ρωτησω οταν βαλλω τον δισκο και παω να εγκαταστησω τα windows 8.1 τι θα χρειαστω για την ενεργοποιηση τους????Τα windows φαινεται να ειναι κανονικα και οχι με bing,και το μονβτελο που γραφετε στο πισω μερος του λαπτοπ ειναι :W650SH,ευχαριστω προκαταβολικα.

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Θα πρέπει να βάλεις ακριβώς την ίδια έκδοση των windows. Λογικά θα σου ενεργοποιηθούν, σε περίπτωση που δεν γίνει δοκίμασε την τηλεφωνική ενεργοποίηση. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κάνεις clone τον παλιό σου σκληρό αν φυσικά είναι σε καλή κατάσταση.

Νικολας Τολης απάντησε πριν 9 έτη

Εχει Windows 8.1 την κανονικη εκδοση οχι την pro η την bing,και εχω ηδη ετοιμο το φλασακι,απλα επιδη δεν γραφει πουθενα το κλειδη τον windows και εχω μαθει οτι δεν μπορεις να τα εγκαταστησεις χωρις πρωτα να βαλλεις το κλειδει,ανυσυχησα.γινετε αυτοματα η πρεπει να το βρω μονος μου χειροκινητα?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Σε προεγκατεστημένα Windows το κλειδί βρίσκεται στο Bios.Δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις. Θα κάνεις την εγκατάσταση, θα κάνεις skip ή next όταν σου ζητήσει κλειδί και θα κάνεις την ενεργοποιήση online.