Μιλτιαδης Αντωνιου ρώτησε πριν 4 έτη

καλημερα ειμαι κατοχος κινητου Redmi note 8 pro, ολα καλα με το κινητο, αλλα δεν μου αρεσει καθολου η προεπιλογη των εικονιδιων Google που εχει στην οθονη, επαφες, μηνυματα, διαφερει κατα πολυ με τα εικονιδια και την εφαρμογη απο το redmi note pro 6 που ειχα, μακραν χειροτερο, παρακαλω γνωριζετε με ποιον τροπο μπορω να προσθεσω τις εφαρμογες στο κινητο, ειναι και θεμα συνηθειας, ειναι ποιο εξυπηρετικο οπως το ηξερα, εχω απογοητευθει, μεχρι που σκεφτομαι να το δωσω, καποιος μου ειπε οτι εχει σχεση το μοντελο κι απο ποια χωρα ειναι, δεν γνωριζω μπορει να σας λεω και ασχετα πραγματα, παρακαλω εαν μπορειτε να με βοηθησετε. Ευχαριστω. Αντωνιου Μιλτος

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Μιλτιάδη

Μήπως η εφαρμογή σου διαθέτει κάποια εφαρμογή της Xiaomi για αλλαγή θέματος;

Αν όχι, δοκίμασε να αλλάξεις την τοποθεσία της συσκευής σε Ινδία για να εμφανιστεί. Επέλεξε θέμα και μετά επανέφερε το πάλι σε Ελλάδα.

Αν δεν λειτουργήσει ούτε αυτό, απλά κατέβασε κάποιον Icon pack που σου αρέσει από το Store.

Αν εννοείς ότι η ίδια εφαρμογή σε ενοχλεί και όχι ο τρόπος που φαίνεται το εικονίδιο, απλά κατέβασε τις αντίστοιχες εφαρμογές που σε βολεύουν.

Μιλτιαδης Αντωνιου απάντησε πριν 4 έτη

Καλημερα ευχαριστω για την απαντηση, περα απο το εικονιδιο ειναι ποιο πρακτικη η εφαρμογη της miui για επαφες κ μηνυματα, θα το δοκιμασω με αλλαγη χωρας και θα επανελθω, παντως δεν αναφερετε πουθενα οταν αγοραζεις ενα προιον ποιο rom εχει custom η global ,θα μου πεις τωρα ολα τα προβληματα μας να ηταν αυτα, εχετε δικο αλλα εχω αποθηκευμενες 1200 επαφες και πρεπει να τις αλλαξω τωρα, αλλωστε οπως ειπα ποιο πριν ειναι πρακτικο. Ευχαριστω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Στα χαρακτηριστικά κάθε συσκευής μπορείς να δεις με ποια ROM έρχεται. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει κάτι, γιατί σε κάθε update υπάρχουν αλλαγές.

Για ποιον λόγο χρειάζεται να αλλάξεις τις επαφές σου; Κανονικά, το ίδιο λειτουργούν ανεξάρτητα την εφαρμογή που χρησιμοποιείς.