Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΑΛΛΑΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Niki Georgaki ρώτησε πριν 6 έτη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΔΥΟ LAPTOP ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ WINDOWS 7 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ WINDOWS 8. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ 8 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 7. ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΚΑΙ ΤΩΝ 8 (ΜΑΖΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ: ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ RESTORE ΤΟ 8 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ 7 ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 7. ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΝΑ BOOT DISK Ή USB ΣΤΑ 8 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ BIOS ΤΟΥ 7. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

6 Απαντήσεις

Niki Georgaki απάντησε πριν 6 έτη

Συγνώμη για τα κεφαλαία, το είδα μετά!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη

Δεν νομίζω να κατάλαβα και πολλά. Οπότε:
1)Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Να έχεις τα 8 και στους 2 υπολογιστές;
2)Το λαπτοπ με τα 7 είχε παλιότερα  εγκατεστημένα τα 8 ;

Niki Georgaki απάντησε πριν 6 έτη

Το laptop με τα 7 δεν είχε ποτέ τα 8. Τώρα θέλω να τα περάσω 1η φορά. Τα έχω πάρει με backup απο το ένα laptop και θέλω να τα περάσω και στο άλλο. Απλά μου είπαν πως πρέπει να τα περάσω πάνω απο τα 7 χωρίς να τα κάνω απεγκατάσταση τους. Δεν μιλάω όμως για διαχωρισμό του σκληρού ώστε να έχω και τα δύο λειτουργικά στο ίδιο laptop. 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη

Δεν ξέρω με ποιο τρόπο έκανες το backup αλλά είναι αδύνατον να σου δουλέψουν έτσι τα 8. Καταρχάς έχουν τους drivers από το προηγούμενο Laptop, μετά υπάρχει περίπτωση να σου κλειδώσουν.
Για να βάλεις τα 8 στο laptop σου, πρέπει αφενός να σιγουρευτείς ότι τα υποστηρίζουν και αφετέρου να έχεις μια νέα άδεια για αυτά.

Niki Georgaki απάντησε πριν 6 έτη

Σε περίπτωση που περάσω τα 8.1 με τη δοκιμαστική έκδοση και με το κόλπο με το κλειδί που έχω δει σε άρθρο σας πώς μπορώ μετά να επαναφέρω τα 7;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη

Αρκετοί χρήστες αντιμετώπισαν πρόβλημα με την συγκεκριμένη μέθοδο τις τελευταίες μέρες, όποτε μάλλον δεν ισχύει, κάτι έχει αλλάξει.