Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑλλαγη Μπαταριας ή μήπως όχι?
Elpida Kokkala ρώτησε πριν 9 έτη

Πώς μπορούμε να υπολογισουμε την διάρκεια της μπαταρίας του κινητου μας εφοσον το χρησιμοποιουμε κ δε γινεται να ειμαστε ακριβείς αλλά ούτε κ σιγουροι για το αν χρειάζεται τελικά αλλαγή η μπαταρια ή ειναι ορθή η μείωση της?

Αν δε με καταλαβαινεις γιατι πιθανον τα λεω μπερδεμενα (οπως τα εχω στο κεφαλι μου) θελω να καταληξω στο οτι βολευει-συμφερει-εξυπηρετει μια αλλαγη μπαταριας σε οποιαδηποτε συσκευη ή ειναι προτιμοτερο να αγοράσουμε μια έξτρα μπαταρια για φότισμα όποτε είναι αναγκαιο κ σκόπιμο?

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ελπίδα, δεν υπάρχει ορθή και μη-ορθή μείωση της μπαταρίας.

Από την τεχνολογία τους, όσο και να τις προσέχουμε, οι μπαταρίες από κάποια στιγμή και μετά έχουν μειωμένη χωρητικότητα.

Το θέμα είναι πότε θα αρχίσει η μειωμένη αυτή χωρητικότητα να προξενεί σε εσένα πρόβλημα. Αν πχ πλήρως φορτισμένο και με φυσιολογική χρήση, το κινητό δεν κρατάει ούτε καν μια ολόκληρη μέρα, είναι καιρός να αλλαχθεί η μπαταρία.

Δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις έξτρα μπαταρία. Μπορείς όμως να αγοράσεις ένα power bank, για περιπτώσεις που θα χρειαστεί να φορτίσεις τη μπαταρία στο δρόμο.