Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑλλαγη σκληρου δισκου και προβλημα στα windows
Περης Νςς ρώτησε πριν 8 έτη

Γεία σας! Είχα χαλασμένο έναν υπολογιστή,είχε χαλάσει ένας σκληρός δίσκος....Πήγα τον έδωσα να με τον φτιάξουνε και με έβαλαν έναν SSD δίσκο για να έχει ο υπολογιστής καλύτερη επίδοση!Μόλις φτιάχτηκε ήταν όλα μια χαρά!Η microsoft πριν 2 μήνες διαφήμιζαν δωρεάν τα windows 10!Έτσι και εγώ από περιέργεια τα έβαλα δωρεάν!Αφού όμως δεν μάρεσαν ξανά επέστρεψα στα windows 8.1 !Μετά από 3-4 εβδομάδες ο υπολογιστής μου με έλεγε σαν μύνημα: (Η ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΛΗΓΕΙ,ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ)Σε αυτόν που πήγα και έφτιαξα το λάπτοπ υπάρχει περίπτωση να με έβαλε σπασμένα windows?Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας!Θα με βοηθήσετε πολύ!

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ναι το πιο πιθανό είναι αυτό, για να σου βάλει γνήσια θα έπρεπε να πληρώσεις γύρω στα 150€ μόνο για τα windows. 

Περης Νςς απάντησε πριν 8 έτη

Οπότε τώρα τι μπορώ να κάνω;

Περης Νςς απάντησε πριν 8 έτη

Αλλά με κάνει περιέργεια γιατί με λέει ότι τα windows δεν είναι ενεργοποιημένα αλλά από κάτω ακριβώς με δείχνει το αναγνωριστικό προιόντος και με δείχνει έναν αριθμό

Περης Νςς απάντησε πριν 8 έτη

Επίσης θα ήθελα να μάθω ότι σε περίπτωση που τα windows δεν είναι ενεργοποιημένα θα πάθει κάτι ο υπολογιστής;ρωτάω γιατί είμαι αρχάριος!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν έχει σχέση το αναγνωριστικό το βγάζει πάντα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις από την αντιπροσωπεία μέσο ανάκτησης για το λειτουργικό που είχε προεγκατεστημένο. Θα σου κοστίσει γύρω στα 30€, με αυτό μπορείς να εγκαταστήσεις το παλιό σου λειτουργικό και μετά αν θέλεις να κάνεις και την δωρεάν αναβάθμιση στα 10.
Δεν θα πάθουν τίποτα τα αρχεία σου, αλλά θα σου βγάζει μετά από ένα διάστημα ειδοποιήσεις για να τα ενεργοποιήσεις ή θα σε αναγκάζει να κάνεις επανεκκίνηση.