Ειρήνη Σαβιολάκη ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα. Εχω δωροεπιταγη 100 ευρω στον κωτσοβολο και λεω ν αγορασω ενα σκληρο δισκο 850 evo 250 gb  μιας κ ο δικος μου εχει βγαλει κατι προβληματα (κολληματα,δεν ανοιγε το  pc κλπ).ο υπολογιστης που εχω παλιος μεν αλλα κσνει τη δουλιτσα του .amd a4 6300 socket fm2 μεradeon hd8370 ,ram 8gb dual ddr3 @665mhz 9 9 10 24, motherboard gigabyte f2a88xm-hd3 και δισκο  hitachi 465gb hdp sata ii 3.0 gb/sηθελα τβν αποψη σας γι αυτη την αγορα . Ταιριαζει αυτος ο  ssd με το υπολοιπο του pc? Και τι αλλο θα μπορουσα να βελτιωσω ; ευχαριστω εκ των προτερων

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ειρήνη,
Δεν θα έχεις πρόβλημα να βάλεις τον SSD.
Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να άλλαζες και τον επεξεργαστή, εδώ θα δεις όλους τους επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρική σου αλλά και την ελάχιστη έκδοση του BIOS που χρειάζεται ο καθένας.
O A10 7890K είναι η ανώτερη επιλογή, και θα δεις σημαντική διαφορά στην απόδοση του υπολογιστή σε κάθε εργασία.

Ειρήνη Σαβιολάκη απάντησε πριν 7 έτη

 Ειλικρινα ευχαριστω για την απαντηση ... το υποψιαζομουν με τον επεξεργαστη .. απλα ο δισκος ειναι σε μια φαση που ανα πασα στιγμη ξαφνικα μπορει να μην ανοιγει το  pc και αντε παλι φορματ κλπ κλπ... υπερευχαριστω για τη βοηθεια ... καλη συνεχεια !!!!

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Ξεκίνα καλού -- κακού να σώζεις ό,τι προλαβαίνεις από τα αρχεία σου, όσο ακόμα ο δίσκος είναι "εν ζωή". Αν ο σκληρός δίσκος "τα τινάξει",είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά.
Επειδή όπως τα λες,καταλαβαίνω πως ετοιμάζεται να σε αφήσει( ο δίσκος). Εκτός αν νομίζω λάθος.

Ειρήνη Σαβιολάκη απάντησε πριν 7 έτη

Σωστα το καταλαβες..ηδη δυο φορες εχει συμβει αυτο ... δεν ανοιγε ... το εφτιαξε ενας φιλος (φορματ και ξανα λειτουργικο κλπ) κ μου ειπε πως ισως η επομενη να ειναι κ η τελευταια... διαβαζω τους οδηγους σας για να κανω εγκατασταση κ αντιγραφη δισκου .ευχαριστω κ παλι παιδια ...ελπιζω να μην χρειαστει να ξαναενοχλησω μ αυτο το θεμα .