Giannhs Kalapothareas ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα σκεφτομαι να αλλαξω την ψυκτρα και να βαλω και ραμ αλλα δεν ξερω τι,το pc ειναι Cpu Amd Athlon II x2 255, μητρικη Gigabyte Ga-ma78lmt-us2h,καρτα γραφικων nvidia geforce gts 250 (msi),οταν παιζω league of legends με τερμα κατω γραφικα εκει που εχω 150 +fps καποιες φορες οχι συνεχεια παει στο 30 φρεεζαρει για 1 δευτερολεπτο και επανερχεται,,εχω μια ψυκτρα Raijintek Themis του κουτιου και σκεφτομαι να την βαλω πανω αλλα δεν ξερω αν κανει και αν ειναι καλυτερη απο την δικη του που εχει πανω,οσο για ραμ εχω 4 gb ραμ και θελω να βαλω κι αλλη πανω,εντωμεταξυ ειχε windows 10 εκανα φορματ καταλαθος αλλο δισκο κ μετα τα εγκατεστησα και στον αλλον κ ειχα 2 windows μεσα κ εκανα βλακεια στο φορματ κ εσβησα τον σκληρο D γιατι ειχε δισκους 4-5 διαμερισματα και τωρα εχω 4 εκτος τον D, θα εχω καποιο προβλημα απο αυτο?

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Εφόσον η μητρική σου έχει socket AM3 και ηThemis υποστηρίζει AM3, είναι καλή επιλογή. Είναι ασύγκριτα καλύτερη από την εργοστασιακή του επεξεργαστή.

Θα πρέπει να μου γράψεις τι χαρακτηριστικά έχει η μνήμη που έχεις ήδη πάνω για να σου προτείνω μνήμη που να είναι συμβατή. Δες τον οδηγό αγοράς RAM.

Αν κάνεις boot κανονικά στα Windows που κράτησες, δεν θα έχεις άλλο πρόβλημα.

Giannhs Kalapothareas απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστω για την απαντηση, 4,00GB Single-Channel DDR3 @ 535MHz (7-7-7-20) αυτα εδειξε το speccy

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτές οι RAM έχουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, μπορείς να επιλέξεις όποια θέλεις, όσον αφορά το μέγεθος και την τιμή.