Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsαλλαγη case και τροφοδοτικου
Bill Liosatos ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα.....θελω να κανω αλλαγη στο κουτι του σταθερου μου υπολογιστη μιας και ειναι πλεων αρκετα παλιο (μολις ηρθε στην ελλαδα ο intel core 2 duo στα 2,4gh ημουν μικρος τοτε και δεν ηξερα και αγορασα ετοιμο σταθερο απο τα multirama τοτε με 1300 ευρω........)μαυτα και μαυτα εχω την συγκεκριμενη μητρικη της gigabyte την GA-P31-ES3G (http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-p31-es3g_1x) η οποια ειναι μεγεθους atx κατεληξα στο συγκεκριμενο κουτι (http://www.e-shop.gr/coolermaster-rc-k380-kwn1-k380-black-p-PER.807670) και θα ηθελα την γνωμη σας για τον συγκεκριμενο ανεμιστηρα (http://www.e-shop.gr/noctua-nf-p12-1300-fan-120mm-p-PER.651274) η εαν προτεινεται κατι αλλο αθορυβο......επισης θα προχωρησω σε αλλαγη τροφοδοτικου μιας και το συγκεκριμενο που εχω ειναι 500watt και τελειως overkill το συστημα μου (υστερα απο την βοηθεια του Outer Vision Extreme Power Supply Calculator Lite) χρησιμοποιει γυρω στα 240 watt αρα ενα των 400 θα ειναι οτι πρεπει θα ηθελα λοιπον να μου προτεινεται καποια τροφοδοτικα.......Σας ευχαριστω εκ των προτερων και θελω να δωσω και παλι συνχαρητηρια για την υποστηριξη !!!!!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Βασίλη. Οι Noctua είναι εκπληκτικά αθόρυβοι, έχω δύο στον προσωπικό μου υπολογιστή και δεν ακούγεται τίποτα.

Ο μόνος λόγο να αλλάξεις τροφοδοτικό είναι αν θέλεις να βάλεις κάποιο με πιστοποίηση 80plus (σε περίπτωση που το δικό σου δεν έχει). Αλλιώς, κράτα το 500άρι που ήδη έχεις, δεν κερδίζεις τίποτα με το να το αλλάξεις.

Αν θέλεις τροφοδοτικό με πιστοποίηση, μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις?

Bill Liosatos απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση !!! το τροφοδοτικο θελω να το αλλαξω λογω εντονου θορυβου (τα fan bearings ειναι στα τελευταια τους ) επισης κανει πολυ θορυβο και λογω των τριων fans και οπως αναφερατε δεν εχει πιστοποιηση...... ειμαι διατεθημενος να δωσω μεχρι και 50 ευρω για την αγορα τροφοδοτικου

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αυτό είναι εξαιρετική επιλογή.

Bill Liosatos απάντησε πριν 9 έτη

Σας ευχαριστω παρα πολυ