Maria Mairy ρώτησε πριν 1 μήνα

Καλημέρα. Εδώ και 4 μέρες δεν μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου στον hotmail, αφού πρώτα είχε έρθει ένα μήνυμα απο την ομάδα ασφάλειας οτι ''είδαν'' πως κάποιο άτομο προσπάθησε να μπει στον λογαριασμό μου (μάλιστα μου έστειλαν οτι προσπάθησαν να μπουν απο κάποιο ΙΡ Αμερικής!). Προσπαθώ να κάνω ανάκτηση λογαριασμού γράφοντας τα στοιχεία που θέλει αλλά δεν θυμάμαι την ερώτηση ασφάλειας όμως γράφω τις τελευταίες 4 διευθύνσεις και τα θέματα των μέιλς που είχα στείλει! Παρόλα αυτά, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν είναι επαρκή τα στοιχεία ώστε να γίνει η ταυτοποίηση.
Ο λογαριασμός που είχα σαν ασφάλεια ήταν yahoo και δεν μου ανοίγει ούτε αυτός επειδή έχει καταργηθεί λόγω αδράνειας. Να στείλω απευθείας ερώτηση στην microsoft, δεν γίνεται αφού δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου ώστε να στείλω το ερώτημα απο εκεί. Εν ολίγοις, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!
Το θέμα είναι οτι μέσα σε αυτό το μέιλ, έχω λάβει και στείλει προσωπικά μου στοιχεία(Α.Τ., ΑΦΜ, στοιχεία τραπεζών κλπ), οπότε με έχει πιάσει και το άγχος οτι μπορεί να έχει καταφέρει η άλλη πλευρά και έχει μπει οπότε όλα τα στοιχεία μου είναι στα χέρια τους και δεν ξέρω πως θα τα μεταχειριστούν. Επίσης θα πρέπει παντού να κάνω αλλαγές, αν αναγκαστώ να φτιάξω νέο.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω πίσω τον λογαριασμό μου ή τζάμπα χάνω χρόνο και να φτιάξω νέο λογαριασμό; Μήπως ξεμπλοκάρει μετά απο 1-2 μέρες;
Τι να κάνω;;;;

4 Απαντήσεις

Omiros Tech απάντησε πριν 1 μήνα

.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 μήνα

Καλησπέρα Μαρία, ρίξε μία ματιά εδώ και εδώ. Λογικά δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος γιατί ο λογαριασμός σου έχει μπλοκαριστεί. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να δημιουργήσεις και ένα νέο λογαριασμό ίσως σε κάποια άλλη υπηρεσία email και να ενεργοποιήσεις το two factor authentication με την προσθήκη του κινητού σου για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εάν πάντως δεν καταφέρεις να ανακτήσεις το λογαριασμό σου θα πρέπει να ενημερώσεις όλες τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείς με το νέο email σου.

Maria Mairy απάντησε πριν 1 μήνα

Καλημέρα. Το έχω ψάξει ήδη αυτό και καθημερινά προσπαθώ να το ξεμπλοκάρω αλλά έχουμε μόνο 2 προσπάθειες ανά 24ωρο. Έφτιαξα ήδη άλλο μέιλ, σε άλλη υπηρεσία και σαν μέιλ ανάκτησης έβαλα κάποιο που χρησιμοποιώ για χρόνια. Αλλά το hotmail το είχα για σχεδόν 10 χρόνια, οπότε πέρα απο τα στοιχεία που είχα μέσα σε αυτό, έχω ''χάσει'' και αρκετά σημαντικά έγγραφα για τα οποία δεν είχα κάνει κάποιο μπακ απ και έχουν μείνει σε αυτό.
Χαζή ερώτηση αλλά μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να καταφέρω να ''τραβήξω'' τα σημαντικά μηνύματα, στο νέο μέιλ;;;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 εβδομάδες

Μαρία, δυστυχώς δεν μπορείς να "τραβήξεις" τα mail σου στο νέο λογαριασμό.