Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑνάκτηση φακέλων που διαγράφηκαν
Panos Papadakis ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα! Πριν από λίγο καιρό, ο πατέρας μου διέγραψε κατά λάθος κάποιους φακέλους από τον υπολογιστή του και κάθε φάκελος είχε φυσικά και κάποια αρχεία μέσα. Διάβασα κάποια σχετικά άρθρα σας και δοκίμασα και κάποια προγράμματα σαν το Recuva και κατάφερα να ανακτήσω αρκετά από τα χαμένα αρχεία.
Όλα καλά μέχρι εδώ, το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ανακτήθηκαν και οι φάκελοι μαζί με τα αρχεία, απλά τα προγράμματα που έτρεξα βρήκαν όσα αρχεία μπόρεσαν και τα έσωσαν όλα μαζί. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να ανακτηθούν φάκελοι που έχουν διαγραφεί καθώς και ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την βοήθεια και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε στο PC Steps!

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Γειά !! Δες εδώ.
https://www.google.com/amp/s/www.stellarinfo.com/blog/recover-accidentally-deleted-folder-pc/amp/

Επίσης δες κι εδώ αν δεν άλλαξε κάτι.
https://www.easeus.com/data-recovery/deleted-recovery-software/free-deleted-folder-recovery-software.htm

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Πάνο
Δεν νομίζω πως κάτι  τέτοιο είναι δυνατό, καθώς οι φάκελοι δεν είναι φυσικά αποθηκευμένα αρχεία. 

Panos Papadakis απάντησε πριν 5 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά!
@Dimitris 008, στο 1ο link φαίνεται να προτείνουν κάποιες λύσεις αλλά δεν λειτούργησε κάτι για εμένα. Το δεύτερο link είναι από το site του προγράμματος EaseUS και το πρόγραμμα αυτό το είχα δοκιμάσει επειδή είναι ένα από αυτά που είχε προτείνει και το PC Steps σε σχετικά άρθρα. Αν και αυτό το πρόγραμμα μπορεί (ίσως) να ανακτήσει και φακέλους, το “πρόβλημα” είναι ότι τα 2 GB που επιτρέπει να σώσουμε δωρεάν, δεν μου έφτασαν. Αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μην είχε αυτόν τον περιορισμό σίγουρα θα το δοκίμαζα. Παρεμπιπτόντως έχω βρει και δοκιμάσει και άλλα παρόμοια προγράμματα αλλά δεν βρήκα κάποιο που να ανακτήσει και τους φακέλους εκτός από τα αρχεία.

@Γιώργος Τράντζας, θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι σημαίνει “φυσικά αποθηκευμένα αρχεία” και ποια η διαφορά της αποθήκευσης ενός φακέλου με ένα άλλο αρχείο όπως για παράδειγμα μια εικόνα;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Οι φάκελοι δεν είναι σαν τα άλλα αρχεία και δεν αποθηκεύονται με τον ίδιο τρόπο. Είναι ο τρόπος οργάνωσης των αρχείων, ώστε να διευκολύνεται ο χρήστης. Φαντάσου τους σαν καταλόγους.