Manos Erikos ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας (Έλενα / Άγγελε)! Αρχικά συγνώμη αν υπάρχουν και άλλα άτομα αλλά αυτούς τους δύο γνωρίζω! Έχω έναν Η/Υ αρκετά χρόνια (από 2011-2012) με ελάχιστες αναβαθμίσεις. Έχει: CPU ~ IC i5 2400 @3.1Ghz Motherboard ~ ASUS P8H61-M LE GPU ~ AMD R7 370 1.4Ghz με 4GB RAM κάρτας RAM 6GB (μια stock 2gb & μια 4gb corsair) HardDisk ~ HHD (ξέρω, βλέπω πως θέλει SSD). Το πρόβλημά μου είναι ότι σε κάποια παιχνίδια (pubg πχ) με όλα στα low σε πολλές φορές έχω FPS drop άσχημα όμως, επίσης όταν δεν είμαι solo αργεί πολύ να με βάλει στο παιχνίδι ( πολλές φορές έχω προσγιωθεί και ακόμα φορτώνει ). Φίλοι μου, μου λένε να πάρω νέο Η/Υ ( το κόστος είναι κοντά στο 500-600αρι ) που δεν μου πάει η καρδιά... αξίζει να πάρω 2 σωστές ΡΑΜ ddr3 (8&8)gb και πιο καινούργιο επεξεργαστή;

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Μάνο

Με την τωρινή σου μητρική δεν μπορείς να πας σε νέο επεξεργαστή, εκτός αν εννοείς πως σκέφτεσαι να ψάξεις για κάποιον συμβατό μεταχειρισμένο.

Όσο αφορά την προσθήκη μνήμης, θα σε βοηθήσει στο multitasking, αλλά στα παιχνίδια δεν θα δεις διαφορά, καθώς ο επεξεργαστή και η κάρτα γραφικών σου είναι αδύναμα.