Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑναβάθμιση απο windows 7 σε 10
Symeon Symeonidis ρώτησε πριν 1 έτος

Για σας 
Με αφορμή τις καλές τιμές στα κλειδιά των windows και κάποιες δυσκολίες από την έλλειψη  υποστήριξης διερωτώμαι αν με "παίρνει" για μια αναβάθμιση στα windows 10.
Εχω ενα desktop pc και ενα laptop τα οποια αυτες τις μερες εχουν γενέθλια και έγιναν 12 ετων.
Το desktop είναι 32 bit me Pentium Dual-Core CPU E 5500 2,80GHz 4GB ram
Πριν 2 χρόνια το αναβάθμισα στα windows 7 απο τα ΧΡ που ειχα μεχρι τοτε προσθέτοντας και ενα μικρο (125) SSD δισκο για το λειτουργικό. Ο αλλος δισκος ειναι 500.
Το laptop ειναι ενα Acer Aspire 5742 με Pentium CPU P6100 2.00GHz 3.00GB ram 64bit με δισκο 250.
Τωρα σε οτι αφορα την χρηση δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Οικιακη χρηση συναλλαγές με τραπεζες το δημοσιο email αγορες αντε και καμιά ταινια απο το Stremio. Ουτε παιχνίδια ουτε αλλα βαρια προγράμματα.
Εκτος απο το ερωτημα αν το hadware που εχω μπορεί να τρεξει σωστα τα windows 10 θελω να ρωτησω για την ενεργοποίηση του κλειδιου του GoDeal24 ειναι ευκολη? Το ρωτω γιατι με βγήκε η πιστη να  ενεργοποιησω ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ πριν 2 χρονια το κλειδι των windows7 το οποιο ειχα αγορασει απο καποια Buy Key Now.
Επισης βρισκω την ευκαιρια να σας συγχαρω για την διακοπη των διαφημησεων στο site αυτης της ρυπανσης που εχει κατακλείσει το ιντερνετ.
Ευχαριστω εκ των προτέρων
ΣΥΜΕΩΝ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Συμεών! Τυπικά το laptop σου μπορεί να τρέξει Windows 10, αλλά σίγουρα θα έχεις κολλήματα. Εγώ είχα κολλήματα στο Stremio με λίγο ισχυρότερο επεξεργαστή. Όσο αφορά την ενεργεοποίηση, απλά εισάγεις το κλειδί, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. 

Symeon Symeonidis απάντησε πριν 1 έτος

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ομως δεν αναφερεις για το desktop pc. Αυτο σημαίνει οτι θα λειτουργει κανονικα? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Συγνώμη για την παράλλειψη. Θα έχεις σίγουρα κολλήματα, οπότε δεν αξίζει ιδιαίτερα. Ακόμα και ένας απλός Chrome είναι πολύ εύκολο θα φτάσει το σύστημα στα όρια του. Καλό είναι, αν μπορείς και θες, να πας σε κάποια ελαφριά διανομή Linux.