Basilis Zisos ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σας και συγνχαρητήρια για τη δουλειά σας. Θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση του υπολογιστη μου με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργεία σε gaming και streaming (γνωρίζοντας πάντα ότι το streaming παιζει ρόλο και το ίντερνετ). Αρχικά η πρώτη μου ερώτηση είναι πόσο μπορώ σα πακέτο να πουλήσω τα ίδη υπάρχοντα προιόντα μου στο διαδύκτιο (στο περίπου) Επεξεργαστής: Intel Core i-3-3220 CPU @ 3.30GHZ και Μητρική : Gigabyte B75M-D3H. Και η δεύτερη ερώτηση είναι η εξής: Διαθέτω 200 ευρώ συν όσο μπορώ να πουλήσω τα παραπάνω ιδη υπαρχοντα. Τι μου προτείνετε να βάλω AMD η INTEL και ποια μοντέλα ακριβώς με αποτέλεσμα να συκώνω και αρκετά games καινούργειας γενιάς. Ευχαριστω προκαταβολικά όλο το community.

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Βασίλη,

Ο Core i-3-3220 καινούριος πωλείται γύρω στα 137 ευρώ, οπότε αν μπορέσεις να τον δώσεις 70-80 είναι καλή τιμή. Η μητρική δεν αξίζει πάνω από 35 ευρώ, οπότε υπολόγιζε γύρω στα 105-115 το πακέτο.

Με 300 ευρώ περίπου μπορείς να βάλεις αυτή τη μητρική, αυτό τον επεξεργαστή και αυτή τη DDR4 RAM

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως αν πας σε AMD, με έναν Athlon 860K και μια μητρική FM2+ θα έχεις αντίστοιχες επιδόσεις σε αρκετά χαμηλότερο κόστος, και θα μπορέσεις να κρατήσεις τη RAM που ήδη έχεις. Όμως δεν θα έχεις δυνατότητα αναβάθμισης στο μέλλον.