Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑναβάθμιση γραφικών και αγορά monitor
Χρήστος Τσατάλμπασης ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας. Έχω το εξής σύστημα: CPU i7-9700K, Ram Corsair DDR4 16GB 3000MHz, PSU Corsair CX650M, SSD 500GB, HDD 4TB, MB GIGABYTE B365M DS3H. Θέλω να ρωτήσω τι κάρτα γραφικών πρέπει να πάρω (δεν έχω καθόλου) ώστε να κάνω αξιοπρεπώς video edit με Premier και να παίζω Microsoft flight simulator. Επίσης αν μπορείτε να με συμβουλέψετε σε αγορά monitor (24" ή 27"). Τα τρέχοντα μου monitor είναι ένα πολύ παλιό (2006) Acer AL1917 (το οποίο βέβαια είναι σκυλί αλλά δεν μου κάνει για τις δουλειές που ανέφερα.) και ένα Tv monitor Lg με HDMI. Συγγνώμη αν ζάλισα και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Χρήστο, από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει και το gaming δεν θα σου πρότεινα μία επαγγελματική Quadro, αλλά ίσως σε μία GeForce RTX 2060...Για οθόνη θα μπορούσες να δεις αυτή.

Χρήστος Τσατάλμπασης απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Σε συνέχεια της πρώτης ερώτησής μου θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα: Σε οθόνη θα είχε νόημα μια curved; Η θα με κουράσει λέτε;. Επίσης κάτι πιο οικονομικό σε κάρτα γραφικών; Ας πούμε μέχρι 350 ευρώ; 
Ευχαριστώ και πάλι! 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

H οθόνη είναι καθαρά προσωπικό θέμα, εάν μπορείς δες από κοντά την οθόνη που μπορεί να σε ενδιαφέρει για να μπορέσεις να αποφασίσεις..Οι κάρτες γραφικών αυτή την περίοδο είναι ανάρπαστες και οι τιμές τους στα ύψη...αυτή τη στιγμή μία άλλη επιλογή θα ήταν αυτή...βέβαια είναι κατώτερη των προσδοκιών σου..