Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑναβάθμιση κάρτας γραφικών
Kostas V ρώτησε πριν 1 έτος

Καλημέρα σας
Διαθέτω το παρακάτω Built
CPU - i5 4690K
Motherboard- MSI Z97 gaming 5
RΑΜ- 16GB (4x4GB)
Κάρτα Γραφικών- MSI- GeForce GTX 970 Gaming 4G. 
Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών σε μία νεότερης γενιάς. Ποιά κάρτα θα μου προτείνατε από τις υπάρχουσες τις αγοράς;

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Κώστα! Το budget σου που κυμμένεται; Θες κάποια που θα είναι ιδανική για τον επεξεργαστή σου ή δεν σε πειράζει να πάρεις μια που δεν θα αξιοποιήσεις στο μέγιστο με τη λογική ότι θα αλλάξεις επεξεργαστή σύντομα;

Something Wicked απάντησε πριν 1 έτος

Φίλε σόρι που στο χαλάω αλλά με τον επεξεργαστή αυτόν ο οποίος είναι δεκαετίας ότι και να βάλεις πάνω τζάμπα θα πάει και θα δεις μικρή διαφορά σε σύγκριση με την 970. Αναγκαστικά φτιάχνεις καινούργιο σύστημα. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Μια μικρή διαφορά θα τη δει, αλλά σίγουρα θα έχει νόημα να πάει σε κάτι πάνω από 1050 Ti. Πέρα από αυτό, παίζει ρόλο και η χρήση. Δεν αναφέρθηκε καθαρά σε gaming. Μπορεί να θέλει νεότερη κάρτα για άλλους λόγους, πχ υποστηριζόμενες αναλύσεις και επιπλέον εξόδους. 

Kostas V απάντησε πριν 1 έτος

Η χρήση δεν είναι μόνο σε gaming. Ιδανική λύση θα ήταν η GTX 1070 η οποία δεν υπάρχει καινούργια . Αλλά αν είναι να δώσω 220  ευρώ για μεταχειρισμένη κάρτα προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για μια καινούργια RX 6600 .