Κυριάκος Μανάβης ρώτησε πριν 10 μήνες

Καλημέρα σας, θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών του υπολογιστή μου: η μητρική μου είναι ASUSTeK Computer INC. M5A78L-M/USB3 (AM3R2) έχω 8 gb ram DD3 Single-Channel DDR3 @ 803MHz,CPU AMD FX-4100 Zambezi 32nm Technology και η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTS 250. Μου αρέσει το assassins creed και θέλω να παίξω το rogue. Θα ήθελα να μου προτείνετε αν υπάρχει μία κάρτα που να μπορώ να βάλω έως 250€ το πολύ 300€. Σας ευχαριστώ πολύ.
 

7 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Καλησπέρα Κυριάκο! Ο επεξεργαστής σου είναι παλιός, οπότε δεν έχει νόημα να πας σε ιδιαίτερα καλή κάρτα λόγο bottleneck. Δεν θα πήγαινα σε πάνω από 1650 Super, εκτός αν είχα σκοπό να την κρατήσω για μελλοντική σύνθεση σύντομα. H κάρτα σηκώνει το παιχνίδι που θες, αλλά είναι πιθανό ο επεργαστής να ρίχνει τις επιδόσεις. 

Κυριάκος Μανάβης απάντησε πριν 10 μήνες

Όταν λέμε 1650 super τι ακριβώς εννοείς

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Το όνομα της κάρτας είναι Νvidia GTX 1650 Super. 

Κυριάκος Μανάβης απάντησε πριν 8 μήνες

Καλησπέρα Γιώργο, το συγκεκριμένο σύστημα αξίζει να αναβαθμίσω και τον επεξεργαστή ή να πάω σε σύνθεση νέου; και αν ναι ποιον θα πρότεινες;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Με τη συγκεκριμενη μητρική δεν μπορείς να πας σε νεό επεξεργαστή, οπότε αναγκαστικά πρέπει να μεταχειρισμένο αν θες να την κρατήσεις. Γενικα, καλό είναι να πας σε νέα σύνθεση αν έχεις αρκετό budget. Τι ποσό σκέφτεσαι να δώσεις; 

Κυριάκος Μανάβης απάντησε πριν 8 μήνες

Να σου πω την αλήθεια αυτή την σύνθεση μου την έκανε πριν από ενάμιση χρόνο ένας φίλος σκέφτομαι  να το κρατήσω και να αγοράσω ένα με 650-700 €.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 μήνες

Θα μπορούσες να δεις αυτό το συνδυασμό