Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑναβάθμιση οθόνης σε laptop.
Vaios Leks ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα!

Ήθελα να μάθω κατά πόσο είναι εφικτό να αναβαθμίσω την οθόνη του laptop μου. Έχω ένα Sony Vaio Fit 15e με οθόνη HD και θέλω να του βάλω Full HD. Το ίδιο αλλά ακριβότερο μοντέλο απ το δικό μου (το οποίο έχει απλά περισσότερη ram και μεγαλύτερο δίσκο) έχει και Full HD οθόνη. Απ ότι έχω δει όλα τα υπόλοιπα εσωτρικά είναι ίδια (PINs βύσματος οθόνης κτλπ...) οπότε θεωρητικά δεν θα μπορούσα να πάρω την Full HD οθόνη από το ακριβότερο μοντέλο και να την βάλω στο δικό μου?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

5 Απαντήσεις

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

αν εχετε και ιδια καρτα γραφικων ,νομιζω οτι το πειραμα θα πετυχει και θα σου αρεσει......επειδη φανταζομαι οτι δεν αγοραζεις αλλα την εχεις ηδη την οθονη,μια δοκιμη θα σε πεισει......ομως θα βαλεις ολη την οθονη μαζι με το inverter και κοιτα μηπως εχει καμια επιπλεον συνδεση που να αφορα την οθονη!!!!

Vaios Leks απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι έχω την οθόνη από το ακριβότερο μοντέλο απ το δικό μου. Θα πρέπει να αντικαταστήσω και το inverter δηλαδή?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, φίλε μου, το Inverter ελέγχει το πόση ενέργεια πάει στο monitor, και η οθόνη υψηλότερης ανάλυσης είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται (έστω και ελαφρώς) περισσότερη ενέργεια.

Vaios Leks απάντησε πριν 9 έτη

Μάλιστα, κατάλαβα... Το inverter πλέον στις led οθόνες δεν είναι ενσωματομένο?

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

ξεχνας το inverter στις led οθονες..Μη σε απασχολει ..οι led οθονες παιρνουν ρευμα DC και δε χρειαζονται υψηλη ταση .