Hlias ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω ένα pc και θα ήθελα να του κάνω αναβάθμιση και δεν ξέρω ποιόν επεξεργαστή να πάρω έχω μια μητρική την b360m dsh3 και έχω διαθέσιμα περίπου 300ευρω και θέλω να αλλάξω επεξεργαστή και άμα γίνεται μητρική για να πάω σε κάποιον amd και η κάρτα γραφικών μου είναι gigabyte nvidia geforce gtx 1060 3gb Τον θέλω κύριος για gaming έχετε κάτι να προτείνετε ?

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα φίλε μου
Ποιον επεξεργαστή διαθέτεις αυτή τη στιγμή; 

Hlias απάντησε πριν 2 έτη

Αυτή την στιγμή έχω τον intel g5400 που όταν παίζω ξέρω εγώ fortnite έχω πολλά dropframes και νιώθω σαν να μου κολλάει και σίγουρα δεν είναι απτό wifi σκέφτομαι να πάρω μητρική την msi mpg B550 gaming plus και να πάρω έναν απτους δύο επεξεργαστές τον ryzen 5 5600x η τον ryzen 5 5600g ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Και οι δύο επεξεργαστές που αναφέρεις είναι άψογες επιλογές, αν σε βγαίνουν στο budgt σου. Προτίμησε τον 5600X, καθώς δεν χρειάζεσαι τα ενσωματωμένα γραφικά του 5600G.

Η μητρική πολύ καλή επιλογή, αλλά σίγουρα το σύνολο ξεφεύγει από τα 300€ που αναφέρεις παραπάνω. Επίσης, έχει στον νου σου ότι η μητρική απαιτεί BIOS update για Ryzen 5000.

Hlias απάντησε πριν 2 έτη

Μπορείτε να μου πείτε τι είναι το bios update γιατί δεν γνωρίζω

Hlias απάντησε πριν 2 έτη

Μπορείτε να μου πείτε τι είναι το bios update γιατί δεν γνωρίζω ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Είναι ένα βασικό λογισμικό που τρέχει η μητρική για να μπορέσει να εκκινήσει και να τρέξεις τις βασικές της λειτουργίες.

Μπορείς να βρεις πληροφορίες στη σελίδα 45 του manual εδώ. Τα αρχεία που αναφέρει θα τα βρεις εδώ. Πάντως, αφού δεν έχεις ιδέα, καλό είναι να το ζητήσεις από το κατάστημα αγοράς.