Thodoris Tosou ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να αναβαθμίσω το παραπάνω λάπτοπ με έναν ssd και μια μνήμη ram 8gb. Με προβληματίζει λίγο η ram λόγω του ότι είναι παλιό λάπτοπ και δεν ξέρω άμα υπάρχει πλέον κάποια συμβατή. Με τον ssd δεν θα έχω θέμα διότι δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συμβατότητα. Αν μπορείτε προτείνετε μου κάποια ram που μπορώ να προμηθευτώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

10 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δώσε μας στοιχεία για τη ram που ήδη έχεις για να σου προτείνουμε την αντίστοιχη https://www.pcsteps.gr/92570-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-pc-speccy/

Thodoris Tosou απάντησε πριν 3 έτη

Είναι DDR3 DRAM freq 798.1mhz. Θα σας έστελνα εικόνα από το speccy κατευθείαν αλλά δεν βλέπω κάπου κουμπί για attachment.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Γράψε και το CAS Latency και το Voltage. Ανέβασε την εικόνα εδώ.
https://pasteboard.co/
Θα σχηματιστεί ένας σύνδεσμος ,αυτόν θα κάνεις "Αντιγραφή" κι ",Επικόλληση" εδώ μέσα σαν απάντηση.

Υπάρχει και το imgur.com εγώ απλώς δεν μπορώ με αυτό πια.

Thodoris Tosou απάντησε πριν 3 έτη

Ορίστε το ολος ο αναλυτικός πίνακας από το speccy

Thodoris Tosou απάντησε πριν 3 έτη

Δεν ξέρω γιατί βγαίνει έτσι το link το έκανα όπως μου είπατε.

Thodoris Tosou απάντησε πριν 3 έτη

https://imgur.com/a/qCUHXOo σας στέλνω και μια από imgur μπας και το δείτε από εδώ

Thodoris Tosou απάντησε πριν 3 έτη

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να σας στείλω το screenshot?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Θοδωρή, θα μπορούσες να δεις αυτήν.

Thodoris Tosou απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας παιδιά. Άλλη μια ερώτηση. Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο παραπάνω λάπτοπ από win8 σε win 10. Έχω κατεβάσει τα windows 10 από με το windows tool ειναι 32bit επειδή έχει 4gb ram ακομα. Τα έχω φορτώσει σε φλασάκι με το rufus. Στην αρχή άφησα το partition scheme GBT με FAT32, βασικά όλα στα default. Βάζω το φλασάκι στo laptop πατάω ένα κουμπί που είναι το assist μετά το F2 και μπαίνω σε ένα μενού το οποίο έχει να κάνει boot από media, να μπεις ΒΙOS κτλ. Με κατευθείαν boot from media δεν κάνει τίποτα απλά reset και μπαινει ξανα στα win8. Μπαίνω BIOS αλλάζω boot priority, ξανά κάνω το ίδιο πάλι τίποτα. Επίσης ενώ το έκανα αυτό αρκετές φορές στα BIOS δεν κρατούσε αυτά που άλλαζα ενώ τα έκανα save κανονικά. Ξανά κάνω burn το φλασάκι με partition scheme MBR. Κάνω όλα τα παραπάνω, πάλι τίποτα. Επίσης στα BIOS άλλαξα την επιλογή από UEFI σε legacy αλλά ούτε αυτό δούλεψε. Έκανα κάτι λάθος, μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Θοδωρή, βάλε καλύτερα 64bit και όχι 32..δες εδώ πώς να κάνεις boot από USB..Επίσης, δες εδώ πώς να κάνεις την αναβάθμιση...